X
 
 

Вижте бившата приятелка на Валентин Кулагин

23605 0
Вижте бившата приятелка на Валентин Кулагин
Снимка: Facebook
Бившата приятелка на Валентин Кулагин се появи в живото предаване на шоуто VIP Brother, за да брани честта на някогашното си гадже. Тя разкри, че са били заедно няколко години.

След като водещият Ники Кънчев я попита дали са били интимни, тя се обърна към него с присъщия на Кулагин тон и му отвърна "Какво означава за теб, че сме били заедно?".

Изненада! Кулагин е сгоден за...жена

Валентин Кулгин бил сгоден! И то за красавицата, класирала се на шесто място в конкурса на американското списание "Максим" - танцьоркат...

"Това е разрушително поведение, което разваля нормалната комуникация", изказа мнението си за Кулагин коментаторът Кристина Патрашкова.

Бившата на гримьора скочи веднага и превключи в защита.

"Г-жо Патрашкова, защо си мислите, че той няма приятели? Той е добър човек, а всичко това е просто монтаж", каза Елена Виан.

Лъсна грозна шашма с Плачков във VIP Brother?

Актьорът Веселин Плачков трябвало по договор да напусне VIP Brotherслед 15-ия ден от престоя си. Заедно с продуцентите са измислили сце...

Бившият съквартирант Веселин Плачков също пожела да каже няколко думи по темата. "Не искам да наричаме арогантната простотия "провокация". Приветствам го като интересен играч, но когато е за бой, той си е за бой", каза той.

"Близки сме с Кулагин повече от девет години. Няма да изпадам в подробности и да обяснявам отношенията ни", споделя в последния брой на в. "България Днес" Елена, класирала се на шесто място в конкурса на американското списание "Максим".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
5-те ЗОДИИ с най-труден характер
5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка класация на зодиите,...