Всичко се е случвало и преди

32419
Всичко се е случвало и преди

Отново наближава очакваната от стотици верни фенове следваща дата на любимата на всички „Пощенска кутия за приказки“.

Този път поводът за отлично настроение е двоен. На 5 март в столичния Sofia Live Club, от 19:00 ч. популярната литературна инициатива ще представи темата „Всичко се е случвало и преди“.

Пощенска кутия за приказки - "Защото има значение"

Време е за декемврийската тема на Пощенска кутия за приказки! "ЗАЩОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ" със сигурност ще ни накара да се замислим в края на...

В четенето ще се включат Любен Дилов – син, Митко Павлов и Камен Алипиев – Кедъра с несъмнено любопитни истории от Олимпийските игри в Сочи. Останалата част от четящия отбор се състои от Живко Джуранов, Емил Джасим, Драго Симеонов, Ненчо Балабанов, Биляна Петринска, Алиса Атанасова, Марта Вачкова и певицата Цвети Чендова.

Желаещите да изпратят свой разказ могат да го направят не по-късно от 1 март 2014 г. на kutiazaprikazki@abv.bg

Другата голяма новина е свързана с нещо наистина специално. Вдъхновени от таланта на нашите автори, пръснати из цяла България, решихме, че е настъпил момента да съберем необятното творчество на „Пощенска кутия за приказки“ в първия по рода си сборник с разкази, прочетени в рамките на инициативата. Той ще включва 32 разказа от 29 автора, като нашата амбиция е да радваме своите почитатели с издаването на такъв сборник всяка година. Посетителите на предстоящото четене на 5 март ще имат възможност да се сдобият първи с изданието, което е с ограничен тираж. Сборникът се реализира благодарение на издателство AРТИШОК.

Всички публикувани автори ще получат подаръци от нашият основен спонсор Jameson Irish Whiskey и верните ни партньори и приятели от HP, AРТИШОК и TICKETPORTAL.BG. Сборникът се разпространява от BOOKTRADING, а негов постоянен дом ще бъде Sofia Live Club, където ще се продава на бара по време на всички атрактивни музикални събития. Един от публикуваните автори ще стане собственик на чисто нов фотоапарат Lomo Konstruktor DIY Kit.

Цветно брас приключение на фестивала BrazzObrazzie

По някое време през 2005 година, Тулуза, Франция – Среща на деветима студенти от Музикалната академия в града. Мощна ексползия, к...

За „Пощенска кутия за приказки“:

„Пощенска кутия за приказки“ е проект на Гери Турийска, който вече повече от две години събира и представя истории, подчинени на месечна тема. За всяко четене се селектират десет атрактивни разказа, които се представят пред публика от популярни лица-актьори, музиканти, журналисти. Сред темите до момента са „Вашето обаждане е важно за нас“, „Аз си знаех, че ще стане така“, „Всичко ще бъде наред“, „Любовни писма“, „Повече няма да правя така“, „Отворено писмо“, „Не е това, което изглежда“, „Игра на думи”, „Имам една добра и една лоша новина“ и др. Темите са отворени за проза, поезия, музика и всичко онова, което провокира или е носител на творческия дух.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес