Лечков се възмути и посочи, че общината дължала пари на "Спорт палас"

9999
Лечков се възмути и посочи, че общината дължала пари на "Спорт палас"
Снимка: БГНЕС

Йордан Лечков няма проблеми със съдия-изпълнител, съдиите-изпълнители обикновено имат проблеми с Йордан Лечков. Хотелът е собственост на фирма „Спорт Палас”, която е на Светлана Лечкова. Това заяви бившият кмет на Сливен и един от героите от САЩ’94 Йордан Лечков.

По думите на Лечков пред Нова телевизия има общо изпълнителни листове на стойност почти 500 хил. лева. Ако човек се замисли, само в България се спират ток, вода, блокират се сметки. Ние например може да не сме доволни от управлението на обществени пари, затова да не си плащаме данъците, предположи Лечков, който веднага уточни, че си плаща необходимото на държавата по закон.

Продават вещи от хотела на Лечков

Съдия-изпълнител е описал движими вещи и картини от хотела на Йордан Лечков "Спорт палас". Предстои търг за продажбата им, информира БН...

Когато имаш задължения, но и към теб има задължения, може да има приспадане, посочи Лечков. Той каза, че Община Сливен му дължи пари. Бившият футболист заяви, че хотелът, за когото има опис от съдия-изпълнител, бил построен чрез залог на друг хотел. Банка е собственик на по-голямата част от хотела, другата е на Лечков. Не знам къде е влизал съдия-изпълнителят, затова и се съмнявам, че това е поръчково, поясни бившият футболист и кмет. Изглежда ми предизборно мероприятие, друго сериозно обяснение нямам, каза Лечков.

Същевременно заместник-кметът на Сливен Румен Андонов заяви, че името на Лечков излязло вчера на пресконференция. Ставало въпрос за две задължения – от 2006 година и отпреди две години, за съответно 124 000 и 96 000 лева. Част от тези задължения били покрити, но „Спорт палас” оставал най-големият длъжник. Политическа поръчка няма, защото действията по събиране на задълженията са предприети още през 2012 година, защити се Андонов. Трябваше да питате г-н Андонов дали от година и половина са блокирани сметките на общината, защото има задължение към г-жа Светлана Лечкова. Хората ще си помислят, че искам да участвам в циркове – само циркове около мен, извинявам се, добави Лечков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com