X
 
 

Проект за пътища на стойност над 5 млн. лв. стартира в Златоград

2963 0
photo of Проект за пътища на стойност над 5 млн. лв. стартира в Златоград
Снимка: Община Златоград
Със символична първа копка кметът на Златоград Мирослав Янчев даде старт на строително-монтажните работи за пътища по Програмата за развитие на селските райони.

Проектът „Рехабилитация и реконструкция на общински път SМL 2109 /III 867/Златоград – Аламовци и общински път SМL 2100 /III 867, Мадан – Цацаровци/ - Страшимир – махала Боево и на съоръженията и принадлежностите към тях”, в с. Страшимир и с. Аламовци е на обща стойност 5 286 964  лева без ДДС.

Изпълнителна на СМР и за двата пътни участъка е фирма „Одесосстрой” ООД  с управител инж. Ангел Ушев. Строителен надзор на пътя за Страшимир ще се упражнява от „Екоинженеринг” ЕООД гр. Кърджали. Авторският надзор на двата обекта е ангажимент на „Тобо-проджект” ЕООД.

На общински път Златоград-Аламовци строителният надзор ще се изпълнява от Обединение „Проект Златоград 2018”, съобщават от общината.

В обръщението си към присъстващите кметът Янчев сподели, че стартират едни от най-важните обекти в община Златоград, защото с подобряването на качеството на инфраструктурата в населените места се осигурява по-добър достъп на жителите й до здравни, образователни и социални услуги.

Градоначалникът благодари на всички, които са помогнали за този проект и призова местното население да осъществява граждански контрол при изпълнението на строително-монтажните дейности.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители