X
 
 

Смолянската болница отдава под наем хотел в Пампорово

1503 0
photo of Смолянската болница отдава под наем хотел в Пампорово
Снимка: Actualno.com
МБАЛ "Д-р Братан Шукеров" АД – Смолян, отдава под наем за срок от 7 години "Вила Здраве", намираща се в курортен комплекс Пампорово. Обектът е близо до ски-плаца в местността "Ардашлъ".  

От 1993 година насам обектът се рекламира като тризвезден хотел "Дюкс Плейс", тъй като е бил под наем за дълъг период от време. Впоследствие между болницата и наемателя се заформи десетгодишна съдебна сага за собствеността над нея, която завърши в полза на лечебното заведение.

Откак са започнали делата вилата не е обитавана.

Тя е триетажна със застроена площ от 291 кв. метра. Разполага с 10 апартамента и 40 легла, ресторант, сауна и др. Първоначалната цена за отдаване под наем е 1 390 лева без ДДС.

От миналата година МБАЛ – Смолян, се опитва да я отдаде под наем, но за тригодишен срок и нямаше желаещи. Поради тази причина, с решение на Общото събрание на акционерите, срокът за отдаването й под наем бе удължен.

Документи се приемат до 23.08.2019 г., като депозитът за участие е 695 лв. Конкурсът ще се проведе на следващия работен ден – 26.08.2019 г. в сградата на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“. Повторен конкурс ще бъде проведен на 09.09.2019 г.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители