Внук на експолицейски шеф в Смолян арестуван за вандализъм (СНИМКИ)

13400
Внук на експолицейски шеф в Смолян арестуван за вандализъм (СНИМКИ)
Снимка: Actualno.com

Даниел - внук на експолицейския шеф в Смолян Александър Савов, е бил арестуван за вандализъм.

Срещу 23-годишншия криминално проявен младеж са започнати три бързи производства за повреждане на чуждо имущество.

За месец мечка нападна 15 животни в Смолянско

Нападения над 15 животни от мечка е констатирала Регионалната инспекция по опазване на околната среда (РИОСВ) и водите в Смолян от нача...

Около 23,30 часа в четвъртък срещу петък Даниел Бох разбил две стъкла на магазин „2000 обувки“ в областния град.

Трошенето обаче не спряло до тук. В полунощ той отишъл на адреса на баща му Александър Бох – известен автомобилен състезател, в кв. Нов център, на ул."Зорница", където счупил предното обзорно стъкло и огледало за задно виждане на лек автомобил "БМВ Алпина Б 5".

Входът на блока е превърнат от баща му в цветна градина с десетки красиви цветя, за които се полагат специални грижи. Синът не ги пожалил. Ритал и трошил дълго време, повреждайки около 24 саксии, различна форма и големина, пет метални арки за цветя, две градински соларни лампи и стъклото на входната врата на блока.

Щетите са в процес на изясняване. Местопроизшествията са посетени от дежурна оперативна група при ОД-МВР и РУ-Смолян. Извършени са огледи и са започнати бързи производства. 23-годишният Даниел бил задържан за срок от 24 часа, след което е освободен, съобщиха от полицията в Смолян.

Златоград подаде 49 сгради за саниране по ОПРР за 5 млн. лв.

Златоград подаде проекти за саниране на 49 многофамилни сгради пред ОП „Региони в растеж“. Исканата сума е в размер на 5 15...

„Даниел се е заселил от една година в Смолян, преди това беше в Пловдив, в София. Няма проблем с баща му, който даже му дава пари. Просто като се напие, става агресивен и неуправляем“, коментира шефът на полицията в Смолян комисар Николай Димов.

Допреди няколко месеца младежът бил в затвора, където излежавал присъда за хулиганство.

В края на 2016 г. Даниел бил в смолянски бар, където влязъл в пререкания с нецензурни думи към персонала, буйствал и крещял. Работещите подали сигнал до полицията и когато униформените отишли на място, той отправял нецензурни думи и към тях. В ареста на Районното управление заплашвал полицаите, че ще им подпали колите, ще ги избие и т. н. В яростта си Даниел счупил мивката в санитарния възел, ударил и камерата за видеонаблюдение.

След споразумение с прокуратурата той бе осъден на девет месеца затвор.

Най-скъпото шосе в България от 21 км струва 240 млн. лв.

Най-скъпото шосе в България струва 240 млн. лева, а по проект цената му трябваше да е 82 милиона. С тройното оскъпяване на 21 км път ме...

Още по-рано, през лятото на 2015 година, тогава 19-годишният Даниел участвал в сбиване в курорта Слънчев бряг. При пристигането на полицаите той насочил боен пистолет срещу тях. Успял да им избяга и се барикадирал в апартамент. Обезвредили го със съдействието на спецполицаи. Осъден бе една на една година затвор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Смолян