Четвърти международенен турнир „Руси Русев”

1043
Четвърти международенен турнир „Руси Русев”
Снимка: starazagora.bg
Надпреварата в памет на треньора и деятеля на плуването Руси Русев ще се проведе на 27 и 28 октомври в три състезателни полудни в Стара Загора. Възрастите са три – мъже/жени и юноши и девойки старша и младша възраст. Най-добрите плувец и плувкиня, според постижението им по точковата таблица на ФИНА, ще бъдат наградени с парични награди от по 150 евро и плакети, треньорите им с по 100 евро. Награди и купи ще има за най-добрите във всяка възрастова група по пол.

Право на участие имат само картотекирани състезатели към БФПС, а клуб може да участва най-много с 14 състезатели, всеки от които може да се включи в четири дисциплини плюс щафети. Ограничените дисциплини са две. Сериите на 400 м съчетано са две от пол, на 400 м свободен стил три.

Златни и сребърни медали за таланта на "Еврофутбол" Петър Божилов

Златни медали в няколко дисциплини спечели спортният талант на "Еврофутбол" Петър Божилов на националния турнир по водно спасяване - Ка...

Турнирът дава възможност за плувците ни да покрият норматив за световното първенство на малък басейн в Хангжоу (Китай) през декември.
Организатор е ПК “Траяна”, а турнирът от календара на БФПС и ФИНА ще се проведе традиционно на местния басейн със съдействието на Община Стара Загора.

Предварителните заявки се приемат в ПК “Траяна” до 15 октомври.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители