Ледената пързалка в Русе бе арена на танцови съчетания

1057
Ледената пързалка в Русе бе арена на танцови съчетания
Снимка: Община Русе
Впечатляващ танцов спектакъл върху лед представиха на пързалката в Русе спортистите по фигурно пързаляне от клуб по ледени спортове „Одесос“ -Варна. Те представиха танците на лед „Феите“, „Суинг“, „Калинки“, „Валс, а кулминацията на финала беше танцът „Дванадесетте дни на Коледа“, който момичетата подариха на Русе по повод предстоящата Коледа. Зрителите от Русе и гостите на града имаха възможност да аплодират невероятните изпълнения на Теа Боева, Мария Ставрева, Натали Христова, Ралица Горанова, София Костадинова, Мария Рашкова, Петя Любенова, Кристина Бостанджиева, Стела Радева, Микаела Тодорова,  Климентина Камчикова.

Част от децата изпълниха и индивидуални съчетания, които представят на турнири по фигурно пързаляне. Младите танцьори на лед гостуваха в Русе заедно с треньора си Павел Савинов по покана на Фондация „Русе – град на свободния дух“. Спектакълът е част от програмата на RUSE ICE FEST и  RUSE ICE RINK.

Ледените емоции в Русе продължават с шоу по фигурно пързаляне

Русенци и гости на града ще изживеят многократно приятните моменти на ледената пързалка пред Операта от спектакъла на фигуристите от кл...

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители