От 22 март автогарата в Стара Загора временно преустановява работа 

1899
От 22 март автогарата в Стара Загора временно преустановява работа 
Снимка: Aктуално
Заради затегнатите мерки, предприети за превенция на разпространението на коронавируса COVID-19, от 00:00 часа на 22 март, неделя, Автогара Стара Загора преустановява работа. Решението е взето днес след среща на Общинския кризисен щаб. Ще са активни линиите на обществения транспорт, обслужващи само градската територия. 

На входно-изходните точки на Стара Загора са разположени Контролно-пропускателни пунктове, които следят за спазване на Заповедта на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев от 20 март. 

163 са вече потвърдените случаи на коронавирус у нас (ВИДЕО)

163 са вече заразените от коронавирус у нас, след като днес бяха открити 21 нови случая. До момента трима души починаха, а трима се въз...

За да се избегне неудобството за жителите на кв. „Зора“ и той да не остава откъснат от останалата част на града, има промяна при КПП-то, обслужващо потока към Нова Загора и Околовръстен път. За западната част на Стара Загора постът на органите на реда ще бъде разположен преди село Богомилово - до бензиностанцията.

Към настоящия момент се приемат всички видове на вече издадени служебни бележки от работодатели. На сайта на община Стара Загора ще бъдат публикувани образци на Декларация и Служебна бележка, които ще бъдат необходими при пътуването на гражданите през новата седмица. 

Още: "НА ЖИВО: Последна информация и всичко за коронавируса, 21 март"

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители