Плевен ще почете народните будители пред паметника на Дядо Вазов

682
Плевен ще почете народните будители пред паметника на Дядо Вазов
Снимка: архив Община Плевен
Плевенчани ще почетат утре Деня на народните будители пред паметника на Иван Вазов в града. Както всяка година на този ден, мемориалът на Патриарха на българската литература ще бъде отрупан с венци и цветя.

В програмата за празника ще се включат Общинският духов оркестър, хор „Звъника” с диригент Ваня Делийска, свещеници от плевенски храмове ще отслужат тържествен молебен. Честването започва в 11.30 часа, съобщиха от общинската управа.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители