Полицията в Пловдив погна гонките с автомобили

777
Полицията в Пловдив погна гонките с автомобили
Снимка: Actualno.com / Елин Андреев
Пловдивската полиция е започнала борба срещу гонките с автомобили. Това стана ясно от думите на директора на областната дирекция на МВР - Пловдив старши комисар Атанас Илков, който представи резултатите от работата на полицията през месец септември.

„Особено внимание се отделя на територията на 1 РУП и 5 РУП, където инфраструктурата го позволява. Началниците имат тази задача от мен, следим непрекъснато процесите. Гражданите трябва да знаят, че работата в тази насока продължава и няма да жалим сили и средства“, увери старши комисар Атанас Илков.

Вече са проведени няколко операции, като във фокуса им са били големите булеварди и паркинги на търговски обекти в града. Съставени са 13 акта и 16 фиша по Закона за движение по пътищата, както и 6 фиша по Закона за българските документи за самоличност.

Шумът от мотоциклетите е другия проблем, с който са се заели сериозно от пловдивската полиция. В тази връзка са били проверени около 50 мотора.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители