Първа изява в Бургас, от поредица, посветени на Международен ден на хората с увреждания

403
Първа изява в Бургас, от поредица, посветени на Международен ден на хората с увреждания
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"
Седем незрящи актьори ще покажат в Бургас, че за волята, емоциите и човешката доброта граници няма. Те са част от театрална група за незрящи "Виж" от град Стара Загора.

Театралната постановката "Червени рози" от Алдо де Бенедети ще се играе в ДТ "Адриана Будевска" на 27 ноември от 17 часа.

Поводът е Международен ден на хората с увреждания, трети декември.

Отбелязваме Международния ден на незрящите

На 13-ти ноември страни от целия свят отбелязват Световния ден на добротата. На този ден, през 1998г. Австралия, Великобритания, Канада...

Регионалната съюзна организация в Бургас към "Съюз на слепите в България" кани всички свои членове и приятели, да споделят това културно изживяване.

То ще завърши с музикално изпълнение на дама от Пловдив.

Вечерта е организирана със съдействието и подкрепата на oбщина Бургас.

 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители