Здравословни проблеми отложиха гостуването на Стоянка Мутафова в Добрич

1093
Здравословни проблеми отложиха гостуването на Стоянка Мутафова в Добрич
Снимка: БГНЕС
Личният лекар на голямата българска актриса Стоянка Мутафова е настоял тя да преустанови всички сценични изяви за няколко месеца. В резултат на това се отлага насроченото за утре гостуване на „Госпожа стихийно бедствие“ в Добрич, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ в града, по чиято покана бе то. В съобщението се казва още, че причина за лекарското предписание е инцидент, възникнал тази сутрин.

За днес е било планирано голямата актриса заедно с дъщеря си Мария Грубешлиева да пътуват за Добрич за представяне на автобиографичната ѝ книга „Добър вечер, столетие мое!“

Стоянка Мутафова чества 70 години на сцена

Великата и неповторима СТОЯНКА МУТАФОВА ще отбележи “70 ГОДИНИ НА СЦЕНА” със специален СПЕКТАКЪЛ – ЮБИЛЕЙ на 2 февруа...

В официалната си страница във фейсбук тя поднася извиненията са на своята публика в Добрич за повторното отлагане на гостуването си в града.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители