X
 
 

36-часов театрален маратон в НАТФИЗ

1102 0
photo of 36-часов театрален маратон в НАТФИЗ
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"
36-часов театрален и кино маратон започва от днес в Националната академия за театрално и филмово изкуство, информира БНТ. Това е 15-то юбилейно издание на студентската инициатива, като се очакват повече от 4 000 посетители.

"Програмата е много богата, включва представления, които така или иначе са част от театралния афиш в Театър НАТФИЗ, но и много открити часове, инициативи, направени специално за маратона от различните класове. Има кинопрожекции на колегите от кинофакултета, които представят свои документални, игрални, късометражни филми и няколко анимации също така. Ще има концерти - въобще много неща, които човек, когато и да мине пред НАТФИЗ, по което и да е време на 13.04.19 г. и 14.04.19 г., може да влезе и да попадне в някоя от залите, където нещо се играе или предстои да се играе“, каза пред БНР председателят на студентския съвет в НАТФИЗ Боян Арсов.

НАТФИЗ стартира проектна програма 2019 – „Готови ли сте?!“

Нова Проектна програма на НАТФИЗ е готова да подкрепи професионалното развитие на завършващите образованието си творци и да насърчи пос...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители