60-километрово задръстване край Петолъчката

8826
60-километрово задръстване край Петолъчката

Изключително интензивно е движението по главния път София – Бургас, в района на Сливен, съобщават от Пътна полиция - Сливен. Колона от автомобили има по целия близо 60-километров участък от Сливен до Карнобат, предаде БЛИЦ.

В района на Петолъчката има и задръствания, движението става бавно, на шофьорите се налага и да спират, за да се изтегли колоната от пътуващи към морето. Затрудненото преминаване в района е заради многото автомобили с туристи, тръгнали на почивка.

Биг Брадър по всичките скоростни шосета

Скоростните отсечки и точките на смъртта по родните пътища ще са първите места, където ще бъдат монтирани новите 173 камери. Очаква с...

От началото на деня на територията на област Сливен няма регистрирани катастрофи или други пътни инциденти.

Заради пускането на участък от автомагистрала „Тракия” до Хаджидимитрово е направена промяна в организацията на движение. На кръстовището на изхода за Сливен и на това за Веселиново с предимство не са излизащите от Ямбол, а слезлите от магистралата. На кръстовището за Сливен са поставени неравности, полицейски екипи дежурят денонощно, за да регулират движението. Преминаването през Петолъчката остава транзитно. Не се позволява спиране и слизане на хора от преминаващите автомобили.

Ограничението е в сила до окончателното обезопасяване на района. Екипи на Пътна полиция следят за нередности в района на Петолъчката, Нова Загора, Коньовски завой и до село Трапоклово. Стационарни камери са разположени по пътищата край селата Подслон и Съдиево, както и на изхода на Нова Загора в посока София.

Редактор: Ая Косарова

Буйна растителност пречи на шофьорите ни

Най-после отпуснаха пари за почистване на пътищата във Врачанско от храсти и треви. Куриозното е, че на места върху държавните шосета...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com