Бисер Миланов опита да участва в студентската дискусия за Закона на МВР, но не беше пуснат

24175

Добре познатият през последните месеци Бисер Миланов, който е известен в публичното пространство Петното, е поискал да участва във вчерашната дискусия за Закона на МВР, организирана от „Ранобудните студенти” вчера, 2 декември.

Доброволците, които охраняват Ректората като част от окупацията, не позволиха на Миланов да влезе. Той обаче успя да ги „разубеди” под предлог, че иска да разгледа изложба в сградата на Софийския университет.

Надвишаването на нормата за извънреден труд в МВР ще се забрани със закон

На днешното си редовно заседание Министерският съвет одобри проект на Закон за МВР и предложи на Народното събрание да го приеме, преда...

В разговора между Миланов и „Ранобудните” е имало и по-остри реплики, казват студентите. Според тях известният протестиращ е използвал израза „национални предатели” по адрес на „Ранобудните студенти”.

В четвъртък, от 10:00 часа, „Ранобудните студенти” организират протест срещу новия Законопроект за МВР. Според изявления на вътрешния министър Цветлин Йовчев и на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров на големия протест на 12 ноември и след това не е имало полицейско насилие, но е имало атаки срещу полицейски служители. Йовчев посочи, че полицаите са без отличителни знаци, тъй като „те са остри и твърди предмети” и при очаквани безредици могат да наранят някого – затова служителите на реда ги оставяли в поделенията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com