bTV най-вероятно ще заложи на собствени кадри за сутрешния блок

14708
bTV най-вероятно ще заложи на собствени кадри за сутрешния блок

Репортерите на bTV Генка Шекерова и Константин Караджов са най-вероятните нови лица на сутрешния блок на телевизията, пише БГНЕС.

Предаването се връща на екран утре сутринта. Шекерова и Караджов ще сменят напусналите телевизията Анна Цолова и Виктор Николаев, които вече са в Нова телевизия.

Както е добре известно, bTV спря сутрешния си блок в началото на август, като официалното обяснение беше "нужда от почивка". Подозрение обаче какви са всъщност истинските причини имаше - във вестниците беше разпечатана програма, в която блокът не беше спрян т.е. решението е взето "на пожар". Появиха се предположения и слухове, че е възможно телевизията да е спряла предаването си заради натиск по отношение на средствата по европейските програми - bTV взима най-много пари от всички медии у нас по това направление. Последва и новината, че емблематичните лица на сутрешния блок на телевизията Виктор Николаев и Анна Цолова отиват в конкурентите от Нова телевизия. Убедителна официална причина за това решение на Николаев и Цолова не се появи публично.

Sanoma окончателно бяга от българския пазар

Финландската компания Sanoma окончателно се изтегля от България, стана ясно от официално съобщение на сайта ѝ. За целта тя продава дела...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com