Да се наслаждаваме здравословно на слънцето

13760
Да се наслаждаваме здравословно на слънцето

2 000 dm Слънчеви деца в България

Стартиралата през април 2014 г. традиционна образователна кампания „dm Слънчеви деца“ обедини 64 участващи детски градини, благодарение на които достигна до около 12 000 деца на територията на България. Всички деца получиха тематични пакети с подаръци от dm. Целта на кампанията е да разкаже както за ползите така и да за рисковете при излагане на слънце, да събуди интерес и да насочи към правилната грижа за кожата през лятото децата, техните родители и педагозите.

Инициативата „dm Слънчеви деца“ се провежда за втори пореден път през 2014 г. и насочва вниманието към неизменната през лятото тема - Слънцезащита. Инициативата подкрепиха 64 детски градини в България, в 20 града в страната или близо 12000 деца станаха Слънчевите деца на dm в България. Децата получиха пакети, които съдържат книжка с приказка и информация на тема Слънцезащита, както и подаръци – детска слънцезащитна шапка и стикер за автомобил за лятната ваканция „Слънчево дете в колата“. На възпитателите в градините бяха предоставени детски слънцезащитни продукти, с които да мажат децата по време на техните летни игри навън. Във всички участващи детски градини бяха поставени плакати, насочващи допълнително вниманието на децата, техните родители и педагози към лятната тема.

Всички могат да получат подаръци

Dm помага на пострадалите от наводненията в област Варна

Dm обяви, че ще отделя 3% от оборота на Сектор „Домакински продукти“ (продукти за почистване, пране, хартия и други домакин...

Във всички dm филиали са на разположение образователните книжки на „Слънчевите деца“, а приятните изненади вътре, освен приказката и талоните за отстъпка, могат да донесат допълнителни подаръци - детски UV-часовничета във формата на гривна, които показват колко силно грее слънцето. При нагряване те променят цвета си и подсещат малчуганите да се пазят от слънцето.

Да научим децата от малки как правилно да се пазят от слънцето.

Целта на dm е образователна : не само децата, но и много възрастни често пренебрегват в дългосрочен план последиците от едно слънчево изгаряне. Dm иска да насочи вниманието към опасностите от излагането на слънце и да постигне по-отговорно отношение към слънчевите бани. За целта са организирани безплатни консултации с лекари дерматолози за децата, както и много образователни игри с аниматори и подаръци. В София консултациите се проведоха на 28 юни в Южния парк и събраха над 400 деца и техни родители. В останалите Бургас и Варна консултациите ще се проведат на следните дати:

Бургас – 5 юли, централен плаж

Варна – 12 юли, кръстовището на бул.Сливница и бул. Княз Борис І (пред хотел Черно море)

"Предай Слънце нататък!" помага на кучета със специална история

Близките на Станислава Асенова – Съни, която бе убитата от пиян шофьор на такси на „Цариградско шосе", почетоха паметта й, ...

Байерсдорф е основен партньор

Като водещ производител на слънцезащитни продукти с марка Nivea Байерсдорф е основен партньор на dm още от старта на инициативата „dm Слънчеви деца“. С дългогодишния си опит Байерсдорф е не само производител, но и иноватор в сферата на слънцезащитните продукти. За детските продукти са характерни и следните качества: дълготрайност, водоустойчивост и защита веднага след нанасянето им.

Като детска игра!

 И тази година dm насърчава малчуганите да се оставят на фантазията си и да нарисуват своя най-хубав слънчев ден –  всеки изпратил рисунката си или друго свое творение може да спечели за цялото семейство лятна почивка. Повече за условията на играта на www.dm-drogeriemarkt.bg



 

dm принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа и е най-голямата на територията на Република България. Първият dm филиал е отворен през 1976г. в град Линц, Австрия.  dm България има над 300 служители и 43 магазина в цялата страна. Асортиментът на dm обхваща изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Многообразният асортимент е допълнен и от 20 собствени марки на dm. Повече информация за нас може да намерите на интернет-страницата на dm България: http://www.dm-drogeriemarkt.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com