Екстази и марихуана са иззети при операция в Бургас

11859
Екстази и марихуана са иззети при операция в Бургас

Екстази и марихуана и други наркотици са иззети при операция в Бургас. Акцията е проведена от служители на ГДБОП и на ОДМВР- Бургас, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При претърсване на лек автомобил "Фиат-Пунто", управляван от Н.Т./21 г./ са намерени и иззети около 850 зелени хапчета с характерно за екстази лого. В колата е намерена и суха зелена тревна маса. Проби от двете вещества реагирали при полевия тест на метамфетамин и марихуана. Намерени и иззети са и прибори за разфасоване на наркотични вещества. Н.Т. е криминално проявен по чл. 354а от НК.

В хода на процесуалните действия са претърсени още две жилища. В дом в кв. "Изток" в Бургас, обитаван от П.П./23 г./ и в апартамент в курорта Слънчев бряг, където живее Г.Д./26 г./, и двамата регистрирани за престъпления по чл.354а от НК, са открити прозрачно пликче с бяло прахообразно вещество метамфетамин, 4 мобилни телефона, преносим компютър, 1200 лева, както и много и различни на вид и количество наркотични вещества – жълти и розови хапчета с характерно за екстази лого, прахообразни вещества в различни опаковки и кутии. Иззетите проби реагирали на амфетамин и кокаин, марихуна.

Открити са и прибори за разфасоване на наркотичните вещества и мобилни телефони. По случая е образувано досъдебно производство. В хода на операцията за 24 часа са задържани общо четирима. Работата по случая продължава.

Редактор: Петър Проданов

Трева и жени вдъхновяват Снуп Дог

Рапърът Снуп Дог разкри, че се нуждае от "много трева" и "женски", за да пише нови парчета. Изпълнителят на "Drop It Like It`s Hot", к...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com