Lidl откри 100-тния си магазин в България

12888
Lidl откри 100-тния си магазин в България
Снимка: Lidl.bg

Лидл България отбеляза значим момент в своята история – откриването на 100-тния си магазин в страната. Юбилейният обект е и първият в кв. Княжево в София, с което магазините на компанията в столицата вече са 29.

100-тният магазин предлага на жителите на квартала и района всички необходими удобства за пазаруване – обширен паркинг със 104 паркоместа, модерна и уютна търговска зала с обща площ от 1100 кв. м., удобна подредба на стоките и добре подбран асортимент от продукти с оптимално съотношение качество-цена.

„Всички ние в Лидл България работим сърцато и с отдаденост и благодарим на нашите клиенти, които пазарувайки при нас всеки ден ни гласуват своето доверие. Откриваме 100-тния си магазин точно в тази година, когато празнуваме 10 години от стъпването си в България. За нас тези два повода показват, че истинският успех е преди всичко устойчив – утвърден и доказал се с времето. През всички тези години следвахме ясната ни визия за развитие и растеж, изградена върху принципи на прозрачност, отговорност и коректност в работата“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

„За мен е огромна чест да присъствам на откриването на 100-тния магазин на Lidl и се радвам, че той е точно в район Витоша и конкретно в квартал Княжево. Това е един дългоочакван магазин в този квартал и благодаря на Lidl, че първи се осмелиха и инвестираха тук, където перспективите за развитие са много. Благодаря и за подкрепата, която получихме за облагородяването на прилежащата инфраструктура и реновирането на улица „Княжевска“. Когато работим добре заедно и когато има разбирателство от двете страни, нещата наистина се получават”, коментира инж. Теодор Петков, кмет на район Витоша.

Най-новият магазин се намира на ул. „Княжевска“ №5. Като отговорна компания Лидл България инвестира значително и в облагородяване на околната инфраструктура, в това число цялостна реконструкция на ул. „Княжевска“ в участъка от магазина до бул. „Цар Борис III”, при която бяха запазени оригиналните гранитни бордюри на тротоарите. Със съдействието на районната администрация компанията изгради и две детски площадки в района на обща стойност от близо 110 хил. лв. И двете площадки са предназначени за деца от 3 до 12 години и са с 50% достъпност за инвалиди.

За първите клиенти на своя юбилеен магазин веригата е подготвила серия от изненади и специални оферти, които ще продължат цял месец. Повече информация за акциите може да бъде намерена на www.lidl.bg/novmagazin.

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 100 магазина в 48 града и близо 3000 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Най-важните новини за деня: 26 април 2024 г.

Промени в движението между Ружинци и Дунавци

Майският преврат 1934 г. и гоненията срещу дейците на ВМРО (ВИДЕО)

Времето утре - 27 април 2024 г.

Тревожна картина за българските младежи показва международно изследване

Изненадващ нов шеф в Euronews България (СНИМКИ)

След статия на Actualno.com: Отпадна налогът от 200 лв. на месец за берачите на гъби и плодове в гората

България избегна Съда на ЕС: Закрита е ключова наказателна процедура

Автокино под звездите от 27 до 29 април в София

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)
Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 27 април. Какви ще са температурите?  През...