МЕТРО подкрепя учители и училища в цялата страна в коледна кампания с фондация „Заедно в час“

2907
МЕТРО подкрепя учители и училища в цялата страна в коледна кампания с фондация „Заедно в час“
Снимка: МЕТРО

Тази година традиционният коледен календар „За всички от сърце“ на МЕТРО България идва не само с вкусни изненади и отстъпки за потребителите, но и с дарение за неправителствената организация „Заедно в час“. От всеки продаден календар МЕТРО България  отделя един лев  в подкрепа на учители и училища в цялата страна, включени в „Училища за пример“ -  двегодишна програма за професионално развитие на цели училищни екипи. Тя помага на училища в цялата страна да разработват и прилагат нови устойчиви практики за преподаване и управление, които допринасят за успеха на всеки ученик.

„Коледа е време за чудеса, затова всяка година ние осигуряваме за многобройните си клиенти изненади и вкусни преживявания чрез нашите коледни календари. Най-обичаните празници в годината отварят също сърцата ни за благотворителност и за нас е важно да подкрепим образователните институции. Партньорството ни със „Заедно в час“ е логично продължение на усилията ни да подпомагаме обществото в дни на изпитания. Модернизирането на българското образование допринася за израстването на млади таланти във всички сфери на живота и ние искаме да сме част от това благородно дело“, сподели Димитър Вутков, Маркетинг директор на МЕТРО България.

Фин шоколад и отстъпки зад прозорчетата за всеки ден до Коледа, ваучери за празничното пазаруване от 5, 10 или 100 лева във всеки календар, шанс в томбола за голямата 55-инчова награда – 11 броя UHD smart телевизор Samsung и още сюрпризи очакват клиентите на веригата, които ще станат част и от благородната инициатива да се подпомогнат образователните институции в нелеките времена на пандемията от коронавирус.

Коледният календар „За всички от сърце“ вече може да бъде закупен от търговските обекти на МЕТРО България. Наградите и ваучерите в него са на стойност над 200 000 лв. с ДДС. Желаещите да се включат в томболата за голямата награда могат да го направят като попълнят талон за участие, който се намира вътре в Коледния календар. В талона се попълват име и фамилия и телефонен номер за контакти и се пускат до 10 декември 2021 г. в специални урни, намиращи се на Вход клиенти на всеки магазин на компанията. Печелившите участници ще бъдат определени при провеждане на теглене на случаен принцип до 13 декември 2021 г. в централния офис на МЕТРО България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com