Моника: Не се срамувам

14361
Моника: Не се срамувам
Атаката към мен е политическа и единствената причина за публичната атака е, че живея със Сергей Станишев, отчете половинката на червеният лидер

Всички документи, свързани с договорите на фирмата на Моника Йосифова с агенцията на Хохегер ще бъдат предоставени на анкетната комисия в Народното събрание, която ще се занимава със случая.

Това обеща тя на специалната пресконференция, която даде с цел да бъде изчистено името й, свързано с това на австрийския лобист, замесен в корупционни скандали в родината си. Тя смята, че атаката към нея е политическа и, че единствената причина за публичната атака е, че живее със Сергей Станишев. Не се срамувам, аз съм работила за имижда на България, каза още Моника Йосифова.

На пресконференция Йосифова отхвърли твърдението, че има медийна империя. Моето име в Австрия не е замесено в политическа корупция. Хохегер е замесен в политическа корупция. Аз съм Моника Йосифова и не мога да отговарям за това - какво е правил той в Австрия. Аз не съм ЦРУ - каза Йосифова.

На въпрос - какви са очакванията й от тази пресконференция – какво ще промени, Йосифова каза: Това - какво ще напишете вие, зависи от вас. Вие имате впечатления, имате фактите. Аз се надявам, че фактите са повече от спекулациите. Какво ще се случи оттук-нататък и как политически ще се развива тази история, аз не мога да отговоря”.

В интерес е - не политици да вадят на час по лъжичка инсинуации по медиите, а аз го давам сега и ще го предоставя на анкетната комисия.

Йосифова каза, че Хохегер се е обърнал към нея през 2006 г., месец август. Тогава тя е работила по кампанията на Георги Първанов. Те са се обърнали към нея, след като са спечелили поръчката с Пловдивския панаир.

Имала е договор с Министерски съвет, който е сключен 2009 г. и е продължил през 2010 г. Няма договор с Министерски съвет в момента.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com