Николай Марков: Мосю Доган ни поздравява с "Калашников"

6480
Николай Марков: Мосю Доган ни поздравява с "Калашников"
Снимка: БГНЕС

"Много ми допадна, че лидера на най-демократично-болшевишката партия "убий българина" /по Левчев/, е поискал още при раждането си една конституция, за да може като навърши 13 годишната възраст, вече да има собствени виждания по живковата такава.

Едва сега разбрах колко е перспективно и прогресивно да си дете на знакови фигури от номенклатурния апарат на комунистическа държава, за да имаш маята и да си единствен носител на демокрация. Не, че има голяма разлика между българския вариант на комунизъм и демокрация, пък и защо да не погледнем на двете като възможности за участие в управлението на едни и същи лица и тяхното златно поколение. Грижливо отглеждано поколение от имитатори и между тях нито един оригинал!

Бимбалов: Държавното дете е на 40 години, отгледаха го Царя, Станишев, Доган и Борисов

То вече е на 40, всъщност. Отгледаха го няколко приемни семейства. Първо царското, после това на Станишев, накрая го поеха Доган и Бори...

В същото време мосю Доган ни поздравява с "Калашников", което според мен трябва да се разглежда само от философска гледна точка, защото никой човек на земята, не се е развил толкова много, че да разбере дълбоката духовна същност на иначе не толкова задълбочения житейски интелектуалец и настоящ валия на територията", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

"За червените ескадрони няма какво толкова да се каже, защото те продължават да бъдат вдъхновителите на Пролетариата, който така и не разбра какво точно означава тази дума. Изгубено поколение, неразбрано и неразбиращо нищо друго, освен начина по който може да се оцелява на всяка цена и при всякакви условия.

Новосъздадените партийни субекти са трудни за коментиране, защото патриотарската им природа ги характеризира като обединения на примитивни духове, които не са прочели повече от една книга в живота си и нямат представа как и къде се намира света в своето еволюционно развитие. Нещо като горски кошер от диви пчели, които вярват, че света съществува заради тях и няма нищо друго в него, освен тях.

Има и една друга форма на политическо житие у нас, а именно клиентелата. Те си живеят най-добре, защото са все във властта и никой не ги забелязва. Паразити, които убиват бавно развитието ни, но никой не ги забелязва заради незначителния им размер. Тези са най-опасни от всички и от тях имаме най-висока смъртност.

Кубрат Пулев: Уважаеми политици, живейте вие с 300 лева на месец

Винаги, с все сили, се стопирам да не коментирам поради много причини, но наблюдавайки внимателно предизборната кампания, ще кажа само ...

Това е всичко, което ни се предлага. Днес ги виждате като спасители, утре ви погребват."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 29 април 2024 г. (понеделник)

Най-важните новини за деня: 28 април 2024 г.

Седмична прогноза за времето за 29 април - 5 май 2024 г. (ГРАФИКА)

Добри новини за храните на борсите

Натоварен трафик по границите с Румъния

Кой става ротационен председател на СЕМ за 6 месеца

Кой има имен ден днес, 28 април, 2024 г. Честито!

Прогноза за времето - 28 април (неделя)

Най-важното за деня, 27 април

България: Още са с млечните зъби, но вече са се напивали

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com