X
 
 

Новините: Най-важното за деня, 12 февруари

1580 3
Новините: Най-важното за деня, 12 февруари
Снимка: БГНЕС
Представяме ви най-важните новини за изминалия ден, 12 февруари.

РАДЕВ: ЗНАЕЛ ЛИ Е БОРИСОВ, ЧЕ ДАНС ПОДСЛУШВА ПРЕЗИДЕНТА?

Проблемът не е просто в бруталната атака срещу държавния глава, а е в начина на управление на държавата. Това каза президентът Румен Радев пред журналисти след лекция в Лесотехническия университет, цитиран от Агенция "Фокус".

9 МЕСЕЦА ПО-РАНО: ДАНС БЛАГОДАРИ ЗА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВЪЗМОЖНИ НАРУШЕНИЯ ОТНОСНО ПИТЕЙНАТА ВОДА

Още в края на месец май, 2019 година, ДАНС са изпратили писмо след сигнал на природозащитно дружество по отношение на питейните водоизточници на България, в което уверяват, че "предоставената информация" е взета предвид - "с оглед предотвратяване на бъдещи заплахи или посегателства срещу националната сигурност на страната".

ЕДИН МЛАД ЛЕКАР: ОСТАВАМ В БЪЛГАРИЯ, СТРАНАТА НИ ИМА НУЖДА ОТ НАС

Съвсем наскоро Христина Нешева от град Дупница положи Хипократова клетва. Като млад лекар, тя е категорична, че тепърва ѝ предстои да усъвършенства уменията си в професията. Но ще остане в България, защото вярва, че тук има бъдеще за нея.

КНСБ: 2517 ЛВ. СА НЕОБХОДИМИ ЗА ИЗДРЪЖКАТА НА ЧЕТИРИЧЛЕННО ДОМАКИНСТВО

С 45 лева е нараснал необходимият доход за издръжка на четиричленно семейство в сравнение с третото тримесечие на 2019 година. Тогава необходимите средства са били 2472 лева, а в края на изминалата година - 2517 лева.

ЩЕ ИМА ЛИ РУСКО-ТУРСКА ВОЙНА В СИРИЯ?

Сериозен напредък бележи подкрепената от Русия сирийска армия в последния бастион на терористи и бунтовници в Идлиб. От своя страна, Турция прави непрекъснати гръмки изявления, че „търпението ѝ изтича" и започна нова акция в региона. През последните дни тя разгърна няколкостотин единици военна техника в Идлиб, укрепи съществуващите и създаде нови пътни блокове, главно в северната част на провинцията.

ЗАГУБАТА НА ДИВА ПРИРОДА ЩЕ НИ СТРУВА БЛИЗО 9,9 ТРИЛИОНА ДОЛАРА ДО 2050 Г.

Ако светът не предприеме спешни действия за справяне с глобалната екологична криза, загубата на дива природа ще струва на световната икономика 479 милиарда долара годишно до 2050 г. Това сочат данните от нов доклад на WWF.

НЯМА ДА ПИТАМЕ СЪСЕДИТЕ, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ДАДЕМ ИМОТА СИ ПОД НАЕМ ОНЛАЙН, РЕШИХА ДЕПУТАТИТЕ

Собствениците на имоти няма да търсят съгласието на 50 на сто от съседите си, за да ги отдават под наем на турист, реши парламентът. В крайна сметка, от ГЕРБ отстъпиха от спорната си идея която вменяваше нови изисквания към собствениците на имоти за краткосрочно отдаване под наем.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 3 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Президента,премиера,министрите и депутатите изобщо не ги интересува к не знаят какво става в държавата...народа тръгна да разграбва де що има,банки,ченчбмра,офиси,магазкйи...нарида е гладен и без пари
  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Нарида масово обира банки ченчаджии к разни гишета с пари...започват и нагазините утре.....
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    С всеки изминал ден в българия става все по зле и по зле и по зле....искам вече да прочета ще са убити трима четирима политици....
Естествени камъни според зодията
Естествени камъни според зодията

В много култури се смята, че природният камък притежава сила и необяснима енергия. Приема се, че всеки представител на Зодиака има собствен камък...