Оправиха пътя пред централния вход на гробищата във Велико Търново

15721
Оправиха пътя пред централния вход на гробищата във Велико Търново
Снимка: БГНЕС

За пръв път от 15 години със съдействието на Община Велико Търново с асфалтова смес бяха запълнени дупките и отстранени неравностите на уличното платно непосредствено пред централния вход на Гробищен парк. Това съобщиха от пресцентъра на общината.

Със средства на „Обредни дейности”ЕООД бяха запълнени с асфалтова смес дупките в парка около централния вход и най-използваемите и натоварени алеи с обща площ над 150 кв. м. Пространството около входа на Гробищен парк и алейната мрежа вече са в добро състояние.

Павилион на щастието ще краси Велико Търново

Павилион на щастието ще бъде открит в 16,30 ч. Днес в парк „Марно поле" във Велико Търново. Футуристичната конструкция, проектира...

Гробищен парк в град Велико Търново е с площ от 180дка. Тази година косенето се извършва от ОП „Зелени системи”. То започна на 7 май 2014г. и до края на работната седмица ще приключи.

Въпреки неблагоприятните атмосферни условия 5 работници от предприятието косят израслата тревна растителност. Едновременно с това се извършва и почистване на терена от отпадъците, оставяни от гражданите при посещение на гробовете на техните близки. Гробищният парк е в много добро състояние, според оценката на гражданите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com