Партия МИР подкрепи и ще участва в „Поход на семейството“

1817
Партия МИР подкрепи и ще участва в „Поход на семейството“
Снимка: ПП МИР

Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) подкрепи и ще участва в „Поход на семейството“, който ще се проведе днес от 15:00 ч. пред храм „Св. Неделя“ в София. Той е част от международната инициативата „Месец на семейството“, организирана от Сдружение „РОД Интернешънъл“ и Младежки Консервативен Клуб. Целта на инициативата е да насърчи диалога около семейните политики и културната матрица на българското общество, както и да защити традиционното семейство, съставено от мъж и жена.

„За партия МИР възстановяването на ценностите и моралните устои на българското семейство и общество са основен приоритет. Именно затова подкрепяме всяка инициатива, чрез която ще можем да запазим традиционното българско семейството, което е основният и най-важният градивен елемент на българското общество. Призовавам всички българи да спрем да се поддаваме на чужди каузи и провокации и заедно да защитим българските традиции и ценности, които толкова векове вече са съхранили България и българския народ“, заяви председателят на партия МИР Симеон Славчев, който лично ще се включи и участва в „Поход на семейството“.

Партия МИР: Актуализацията на бюджета ще доведе до изостряне на социалното напрежение

Във връзка с внесения от правителството на Република България проект на Закон за актуализацията на бюджета за 2022 г. политическа парти...

От партия МИР припомнят, че тази неделя от 11 часа в Гранд Хотел Милениум, ет. 4 в гр. София ще се проведе извънреден конгрес на партията, по време на който ще приемат своята управленска програма „Възстановяване и устойчиво развитие на България“. В нея основни приоритети са превръщането на българската икономика в работеща и ефективна и излизане на България от демографската криза. В програмата си партия МИР предлага да се създаде Министерство на семейството, което да гарантира опазване на българския род и традиции и грижата за младите българска семейства.

„Целта на партия МИР е да убеди българите да спрат да гласуват против някой политик или партия и така да избират вечно между по-малкото зло, а да гласуват ЗА реализацията на нов модел на развитие на българското общество и държавата. Партия МИР предлага концепция за нов модел на развитие на българското общество, в което основното е намирането на решение за едновременното и балансирано действие на двата най-важни и определящи принципа във всяко човешко общество – принципа на справедливостта и принципа на свободата на личността. По време на конгреса на партия МИР в неделя ще дадем и нашия „Образ на бъдещето“ или как според нас трябва да изглежда България след 10, 20, 30 години“, заяви още лидерът на партия МИР.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Добра, но няма да даде резултат: Експерти за намаляване на скорост по магистралите

Жълт код за проливни валежи и гръмотевици

Синдикатите излизат на протест пред Министерски съвет

Прогноза за времето - 25 април 2024 г. (четвъртък)

Най-важните новини за деня: 24 април 2024 г.

Колко пари ни трябват, за да живеем нормално: Actualno.com събра вашите мнения (ВИДЕО)

Георги Папакочев: Включен е целият арсенал на руската пропаганда (ВИДЕО)

В грижата за децата: Държавата отлепи от “среден 3“

Времето утре - 25 април 2024 г.

От Сливенската епархия искат църковен съд за двама свещеници

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com