Шефът на жълт сайт праща Слави Трифонов на прокурор заради заплахи

12467
Шефът на жълт сайт праща Слави Трифонов на прокурор заради заплахи

Недялко Недялков - собственик на сайта ПИК, известен с афинитета си към скандални новини и шокиращи заглавия, дава на прокурор Слави Трифонов. Поводът е писмо от тв водещия до редакцията, в което, според сайта, е имало физически заплахи.

В своя публикация ПИК пише, че Слави Трифонов изпратил в редакцията им 20 червени карамфила. Те разчели това като мафиотско послание в стила на мутрите и ВИС 2, защото четен брой цветя се изпращат на погребение.

Ден по-късно куриер донесъл друго писмо, подписано саморъчно от Трифонов и на бланка на фирмата му „Седем осми“, което според ПИК съдържало физически закани.

Слави Трифонов в Югозападния университет: К’ва студентка си ти, ма!

Слави Трифонов и неговия екип продължават да обикалят страната и да се срещат със студенти, за да чуят тяхното мнение относно случващот...

По този повод Недялков е подал жалби в Градска прокуратура и СДВР. Като веществени доказателства са предоставени и писмата.

Поводът за реакцията на Трифонов е публикувано в ПИК интервю, в което Ицо Петрофф твърди, че водещият е с хомосексуални наклонности.

Същата вечер от екрана на bTV Трифонов заяви:

„Искам да ви призная нещо. Днес в жълтия сайт ПИК излезе, че аз съм гей. Това е истина. Искам да ви кажа, че освен това признание, ще направя и друго – влюбен съм в собственика на ПИК Недялко Недялков. Искам да му кажа нещо лично – Недялко, любов моя, ще те търся, ще те открия и ще те опъна от любов. С цялата любов, на която съм способен, а аз съм много любовен, и никой и нищо в този свят не може да ме спре да те имам. Недялко, любов моя, пусни си песента на Лили Иванова „От любов да умра” и ме чакай. Или си пусни песента на Васил Найденов „Болката отляво” и си мисли, че болката може да дойде отвсякъде. Благодаря ви за вниманието! Имах нужда да споделя това с вас...“ .

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com