Сметката на Борисов и Местан ще я плати българският народ, сметна Бареков

17644
Сметката на Борисов и Местан ще я плати българският народ, сметна Бареков
Снимка: БГНЕС

Днешната сметка на Борисов и на Местан в Кърджали няма да я плати никой друг освен българският народ, но ние сме гаранцията, че благодарение на ПП "България без Цензура" нито Борисов, нито Местан ще бъдат в следващото управление. Това каза лидерът на "България без Цензура" Николай Бареков в Стара Загора.

Бареков обяви, че вратите към СДС са отворени. „Не смятам, че мястото на СДС е в сандвич между Меглена Кунева и Касим Дал. Божидар Лукарски трябва да внимава, защото му се предлага сладолед през стъкло“, допълни Бареков. Той обяви също, че е предложил Ивайло Калфин да бъде следващият ни еврокомисар. „Днес аз предложих да се проведе една кръгла маса, която да определи следващия ни еврокомисар, защото Орешарски си отива, а след него не е ясно кой ще дойде, но този комисар ще стои 4 години. Според мен Ивайло Калфин не би бил ляв или десен комисар, Европа би желала той да е надпартиен и наднационален – ето, г-н Калфин влиза в този профил. Бих предложил и бивши президенти, но не и г-н Първанов“, каза Бареков.

Бареков: Всички партии заедно да изберем кандидатурата на България за еврокомисар

При едни следващи парламентарни избори, нищо чудно ние да сме следващите, които да поемем управлението на страната. Това каза лидерът н...

В Стара Загора той обяви, че партията последна ще направи своите номинации за евровота. Ние ще издигнем няколко човека избираеми, харесал съм си двама души от Гергьовден като Любен Дилов и Драгомир Стефанов. Мисля, че е крайно време в ЕП да изпратим отговорни хора и да свършат нещо полезно и за България. Но Европа тръгна да гради една обща държава, а в нея не влизат българските села. Тя трябва да намери своята посока и цел, може да поискаме „Чисти ръце“ за целия съюз, посочи Бареков.

Форумът избра за областен лидер на Стара Загора Янко Янков. Той е на 35 години, неженен, има две деца, занимава се с политика от скоро време, досега не е членувал в партии. „Досега не съм водил партиен живот, но реших да се присъединя към ПП "България без Цензура", за да променя системата. Винаги съм бил предпазлив в идеите и действията си, но след като се уверих какво представлява тази формация, разбрах, че тя е за мен. Омръзна ми от марионетки, които нямат нито един ден стаж зад гърба си, а претендират да управляват страната“, допълни още Янков.

Делегатите определиха и своите петима членове в Националния съвет на регионите. Това са Ивайло Иванов, Райко Колев, Калин Георгиев, Делка Алексиева и Антон Топалов.

Мисля, че избрахме сериозни хора в Стара Загора, при лошата ситуация за БСП и АБВ, мисля, че в ляво няма да имаме проблем, каза Бареков. С ГЕРБ ще се сборим за първото място. Тук битката ще е сложна заради Живко Тодоров, който е в ГЕРБ.

Движение „Гергьовден“ се присъединява към „България без цензура“

Коалицията между „България без цензура“, ВМРО и земеделците, ще се разширява. Това каза в интервю за Дарик Николай Бареков....

По-рано днес Бареков посети и Първомай където бе открит офис на партията. Българският избирател оценява политиците по това как се прибира вечер у дома - дали хладилника му е пълен, дали детето му е здраво и било ли е на училищ, каза пред жителите на града лидерът на партията. В Първомай той призова хората към масово гласуване на 25-ти май, за да се случи така чаканата промяна. Определи пасивността на евровота като глас за сегашното статукво.

Българинът трябва да има в джоба си три ключа – от апартамента, вилата и колата. Ще се радвам, ако е така в края на моето управление, обърна се към първомайци Бареков, докато откриваше офис на партията в града. Себе си определи като уникален случай в политиката, защото тръгнал с десни убеждения, но после разбрал, че е нужна по-центристка и социална политика. "Ние няма да предадем вашите надежди. Ако някой ви попита чия е "България без цензура", кажете – на майките и децата. Тя не е нито на Бареков, нито на когото и да било другиго", каза Бареков. Той обяви, че се надява на добър резултат на предстоящия евровот, който да му позволи да поиска предсрочни парламентарни избори и да предложи по-добро управление на България.

Общинският председател на партията Иванка Сталева му подари кошница, събрала символично местното производство - питка от лимец, мед, ягоди, сирене и кашкавал. Градът преди години е хранил дори СССР, но сега и той изпитва недостиг на пазари, което свива производството на земеделците и животновъдите. Така местните подкрепиха идеята на Бареков за смесени фирми за изкупуване на продукцията и износ на едро, в които да има участие и държавата. Водосветът на офиса бе направен при доста силен вятър, но той не успя да угаси свещите. Местните видяха в това добър знак и пророкуваха пред Бареков - "Работата ти е сигурна".

Източник: Фокус

Бареков започна "Чисти ръце" с раздаване на сапунчета

С раздаване на сапуни на депутатите премина внасянето на законопроекта "Чисти ръце" от "България без цензура" в парламента. Лично лидер...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com