Срина се мрежата на Vivacom в цялата страна

72656
Срина се мрежата на Vivacom в цялата страна
Снимка: Thinkstock

В цялата страна абонатите на Vivacom са без интернет, а някои от тях и без телефонна връзка. Това сигнализираха няколко читатели от различни точки на цялата страна пред actualno.com.

Според потребителите малко след 15 часа във вторник интернетът, не само оптичния, но и мобилния, тотално е изключил, а телефоните за поддръжка на компанията не реагират.

Василев: Апетити към нови активи са в основата на атаката срещу КТБ

Имената на кукловодите, преките участници и техните съучастници в умишленото съсипване на КТБ АД са ясни и ще излязат по време на мно...

Проверка на информационния сайт BNews.bg показа, че действително на контактния телефон на оператора автоматично съобщение известява за претоварена мрежа. Сайтът на Vivacom също е офлайн.

Само минути по-късно и мобилните телефони, поддържани от компанията започнаха да дават смущения.

Въпреки че някои потребители на Vivacom все пак можеха да използват услугата през GSM-а си, се оказа, че тя ту тръгва, ту прекъсва отново.

Профилът на оператора във Facebook моментално бе засипан с оплаквания.

Американци искат да влязат във Виваком чрез покупка на компания на Цветан Василев

Неизвестен засега американски инвеститор проявява интерес към дружество, контролирано от Цветан Василев и сочено от БНБ за част от схем...

„Целият Виваком спря!!! VPN, Нет, телефони...Какво става?“, „Няма нет, няма телевизия, сайта ви не се отваря, какво става?“, „Защо нямам интернет, следователно и телевизия? За капак на това не мога да се свържа с вас!“ - това са само част от спонтанните гневни жалби на абонатите.

„Какво се случва с мобилната ви мрежа? Няма абсолютна никаква свързаност! Срамота е!“, ядосва се един от потребителите, видя BNews.bg.

„Виваком може поне да напишете, какво се случва... Намираме се в центъра на София, цялата ни фирма разчита на вашата услуга за да си върши работата, но телефоните просто не работят.

Надяваме се на обяснение и на компенсация за това, че абсолютно ни блокирахте работата“, пише друг от абонатите на телекома.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com