Съдът в Кюстендил отложи делото за конфискация на имуществото на братя Галеви

21414
Съдът в Кюстендил отложи делото за конфискация на имуществото на братя Галеви

Окръжният съд в Кюстендил отложи делото за конфискация на имуществото на Пламен Галев и Ангел Христов, предаде „Фокус”.

Назначеният в предишното заседание нов особен представител – адвокат Николай Николов, днес поиска ново отлагане на процеса. Причина за това е даденото му от съда време за запознаване с цялата документация по делото, което според него не е достатъчно.

Николай Николов беше назначен, след внезапната смърт на колегата му Васил Василев, който беше назначен за особен представител на Радмила Дюлгерова Христова. Съдът задължи адвокат Николай Николов, в едноседмичен срок, да посочи кои документи, приложени по делото не притежава, но желае да получи, с оглед изпращането им и даването на възможност да осигури адекватна защита на лицето, на което е представител. Делото беше отложено за 4 декември от 10.00 часа.

„Колегата е прав да поиска от съда да му бъдат предоставени наново тези доказателства. Все пак има доказателства, представени и от другите ответници. Всички имахме възможност да работим по три месеца, а сега колегата беше принуден да влезе в процеса в кратки срокове”, коментира Емил Атанасов, зам.-председател на Кюстендилска адвокатска колегия. Според него през месец декември ще бъде даден ход на делото и ще има доклад от съда, който да разпредели доказателствена тежест. „Никой не говори за разтакаване на делото, никой не шиканира процеса”, допълни адвокат Атанасов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com