В Приморско сърдити, че ги отписали като курорт

16728
В Приморско сърдити, че ги отписали като курорт
Снимка: БГНЕС

Местните жители в Приморско не на шега се разсърдиха, че са ги отписали като курортно селище. Хората са обидени най-вече на служителите в министерството на икономиката и енергетиката, които, според тях, носели основна вина за недомислицата, предаде Стандарт нюз.

Само преди броени дни Приморско бе обявен в официалния туристически портал Bulgaria Travel за най-обикновен град. Бдителни приморци веднага забелязаха, че селището липсва от графа "курорти". Обидени от тази несправедливост, местните жители буквално бомбардираха кмета с гневни обаждания. Местните власти също го удариха на чест и реагираха с официално писмо до министерството на икономиката.

В Приморско изграждат първия подводен параклис у нас

От днес започва изграждането на първия подводен параклис у нас, предаде „Фокус”. Строителните дейности ще продължат и утре ...

Чиновниците са разговаряли и с администраторите на сайта, които ги уверили, че става въпрос за техническа грешка, която ще бъде отстранена в най-кратък срок.

"За някои може да е нещо съвсем елементарно, но за нас е важно, защото потенциалните туристи търсят в графа "курорти", за да организират ваканцията си. Фактът, че Приморско го няма сред курортните селища, може да нанесе сериозни загуби за града. За всички е ясно, че основният поминък на хората тук е туризмът, всеки разчита на някаква реклама", коментираха местни хотелиери.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com