X
 
 

Венелин Петков към Валери Симеонов: Ще се видим в съда

7976 3
Венелин Петков към Валери Симеонов: Ще се видим в съда
Снимка: Личен архив/Facebook
"Ще се видим в съда". Така директорът на новините на bTV Венелин Петков коментира във Facеbook изявлението на депутата Валери Симеонов по Националната телевизия, че той и водещият на сутрешния блок на bTV Антон Хекимян са примери за корупция. "Позор, господин заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов. Ще се видим в съда", написа още Петков.

Той внесе и разяснение относно твърденията на собственика на Efbet Цветомир Найденов, който по-рано заяви и пред самата bTV, че още през декември е говорил с Хекимян и Петков за това, че бил заплашван с убийство от Васил Божков, но телевизията тогава не излъчила нищо и той отишъл в прокуратурата.

"За протокола: документите, които Цветомир Найденов учтиво ни предостави, са жалбите му до Прокуратурата. Те са надлежно заведени там поне две седмици преди той да започне да търси изява в bTV", отбелязва още Венелин Петков.

Цялата позиция на ръководството на bTV вижте в този материал.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 3 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Другарите се загрижиха за доказателствата, когато ги настъпиха. Досега хвърляха обвинения за корупция без да мислят за такива. Продажни душички сте, независимо дали ще водите дела.
  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Елитният Мангал пак настъпи мотиката (копачка й казват из Странджанско, защото с нея се копае, а не се мотка) !
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Време е някой да избие политическия управляваш боклук държавата...герб,дпс,бсп,оп,воля,и лудерите им с политбюрата...политическите партии в българия да се забранят със закон!!!!