Вучков: Народът пак ще избере Борисов, няма друг

6234
Вучков: Народът пак ще избере Борисов, няма друг
Премиерът го е страх от умните хора, смята водещият

Бойко Борисов е активен премиер, но явно се страхува от по-умните хора. Сега избира по-глупави от него. Назначава противоположни на себе си хора – мрънкащи полуспящи красавици. Това заяви пред TV7 колоритният телевизионен водещ Юлиян Вучков в коментар на кадровия потенциал на управляващите.

По думите му при министерските назначения премиерът се съветва с хора, които имат изгода от съответното назначение.

Професор Вучков аут от Канал 3

Юлиан Вучков вече не работи в Канал 3, съобщи БЛИЦ. Първоначалната информация беше, че професорът е уволнен, но потърсен за коментар, т...

Професорът подчерта, че Борисов не проучва хората.

"Трябва да се обърне към експертен съвет от светила, когато назначава някой министър. При един такъв съвет Трайчо Трайков никога нямаше да е назначен като икономически министър", убеден в Вучков.

Освен липсата на воля, според професора министрите се провалят и заради натрапеното им служебно положение. Дори да знаят, че не са за тази работа, министрите не си подават оставката. Никой не отказва предложението да е министър или министър-председател.

Добре е, че двамата министри (на здравеопазването и икономиката) си тръгнаха. Кръстил съм Трайчо Трайков министър "трябва", припомни Вучков. Според него социалният министър Тотю Младенов говори с недомлъвки.

Юлиан Вучков осъден за хомофобия

С глоба от 250 лв. е наказан телевизионният водещ Юлиан Вучков, съобщиха за Actualno.com активистите от ЛГБТ. Решението е на Комисията ...

Той не спести критиките си към Министерството на здравеопазването, където според него било пълно с мушмуроци, които са се наврели в дупки още от Живково време.

"Десислава Атанасова не разбира, че лекарствата са само част от огромната тема за здравеопазването", смята Вучков.

Вучков начерта и реформа в държавната администрация, като препоръча министерствата да се слеят. Екологията да е направление или голям отдел към регионалното министерство. Икономическото министерство пък трябва да се раздели, твърди Юлиан Вучков.

Телевизионният водещ коментира още, че вероятно министър-председателят ще бъде преизбран. Народът ще го избере, защото няма алтернатива, каза още професорът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com