Вучков за паметника на Самуил: Прилича на ядрен вампир

21729
Вучков за паметника на Самуил: Прилича на ядрен вампир
Снимка: ploshtadslaveikov.com

"Бариерата трябва да бъде 10 на сто за влизане в парламента. Иначе това е един комедиен театър. Какви са тези хора, които са избрани от шепа избиратели и имат самочувствието да управляват народа", възмути се проф. Юлиян Вучков, който в "Тази сутрин" по bTV направи разрез на политическата ситуация в момента. Всички от Реформаторския блок, пет-шест души, са некадърници. И Бойко Борисов го знае това. Той не е интелигентен, но е хитър, каза професорът.

"И ти, Антоне, си имаш гадже, и аз имам красива жена до мен, но около Бойко много жени. То са Десислави, то са Менди, много жени има в управлението. Тази жена, Румяна Бъчварова, как може да е натоварена с толкова ресори, толкова тежки. Тя е толкова безпомощна", размаха ръце Вучков.

И обобщи: Всички министри трябва да си ходят, да има тотална смяна на кабинета.

"Искам да кажа нещо страшно. Властта си играе вече години с ромите. Ако ги оставим в такова състояние, знаем ли, че това е огромна разрушителна сила. Защо не са вкарани в затвора крадците, убийците между тях", попита Вучков риторично.

"Видях го паметника на цар Самуил. Прилича на ядрен вампир. Не виждаш в този човек одухотворение. Театърът е или шизофреничен и истеричен или е пазарски", коментира Вучков състоянието на културата. Най-добър актьор сред политиците бил Бойко Борисов, но в миналото, когато не преигравал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com