Зверска катастрофа отне човешки живот край Симитли

12567
Зверска катастрофа отне човешки живот край Симитли

За съжаление супер интензивното движение в цялата страна и този път взе своя дан. Лек автомобил изгоря напълно, след като се удари в надлез на главен път Е-79 край Симитли. В колата е пътувал само водачът, който е загинал, предаде БГНЕС.

Пътният инцидент стана към 14.15 часа. Лекият автомобил Opel Vectra е с благоевградска регистрация, пътувал е в посока Симитли. Движейки се със свръхвисока скорост, по неизвестни досега причини автомобилът се е отклонил в дясно и се е забил челно в колоната на надлеза, върху който минава жп линията Симитли – Рудник Ураново. При жестокия удар колата се е възпламенила и изгоряла напълно. Ударът е бил толкова силен, че автомобилът се е събрал до задната седалка. Колата е била с газова уредба.

400 000 коли се изнасят от София за Коледа

400 000 коли се очаква да затапят изходите на столицата в петък. Тогава е и последният работен ден преди празничните дни за Коледа.Груб...

Пожарникарите са открили останки от едно тяло – на водача. Огледът е затруднен, тъй като колата е изцяло деформирана и не е ясно дали с шофьора е имало други пътници.

За радио „Фокус”-Пирин дежурният в ОД на МВР-Благоевград заяви, че е натоварено е движението по главен път Е-79 в участъка София-Кулата. Катастрофата е предизвикала задръствания, но движението не е спирано. Служители на Областната дирекция на МВР-Благоевград са на място и пропускат автомобили и в двете посоки. Преминаването през проходите Предела и Папаз чаир се осъществява нормално. Опасност от падащи камъни има в района на Кресненското дефиле. От полицията призовават гражданите да шофират внимателно и със скорост, съобразена с пътната обстановка и интензивния трафик, да не предприемат рискови маневри и изпреварвания.

През изминалато денонощия в столицата са регистрирани 186 леки пътни произшествия и 6 тежки, съобщи агенция Фокус. 21 тежки пътни произшествия са станали в страната през денонощието. При тях са ранени 25 души, един от ранените е с опасност за живота.

Снимка: архив

30 хил. души намират смъртта по пътищата на Европа

Годишно при катастрофи в ЕС умират 30 000, се казва в доклад на Европейския център за наблюдение на наркотиците и наркоманиите."Около 3...

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com