100 млн. лева щели да отидат за ремонт на вътрешни улици в София

10483
100 млн. лева щели да отидат за ремонт на вътрешни улици в София

Общата сума за ремонт на вътрешнокварталните улици в София е 100 млн. лева, заедно с големите обекти. Това заяви пред журналисти по време на проверка на ремонтните дейности на улиците „Иван Багрянов" и „Проф. Харалампи Попйорданов" инж. Васил Начевски - директор на Дирекция „Транспорт и инфраструктура" към Столична община, предаде Агенция "Фокус". 

„Освен по ул. „Иван Багрянов", в момента се работи по ул. „Проф. д-р Иван Странски" и ул. „Акад. Стефан Младенов" в район Студентски. В края на другата седмица започва ремонт на ул. „Кирил Дрангов" в район „Надежда", както и в ж.к. „Люлин". Започваме навсякъде ремонт на вътрешноквартални улици. Основните дейности ще са подмяна на настилки, ремонтиране, където се налага. Общата сума за ремонт на вътрешнокварталните улици е 100 млн. лева, заедно с големите обекти", посочи инж. Начевски.

Промени предвиждат задължителни велоалеи и тротоари след ремонт на улици

При извършването на ремонт на основни пътни артерии в населените места, общините да бъдат задължени да изграждат и велоалеи и тротоар...

Според Начевски районните кметове определят най-належащите улици за ремонт и поетапно започва да се работи. Той увери, че до месец септември ще бъдат извършени всички ремонти на вътрешнокварталните улици.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София