Автоключар в София: Как да го намерим

2275
Автоключар в София: Как да го намерим
Снимка: iStock/Guliver

Забравили сте ключовете в колата от бързане? Стартера блокира и не разпознава ключа? Не можете да тръгнете и сте в безизходица? Не се притеснявайте – има професионален автоключар в София, който може до 30 минути да бъде на адрес.

Разчитайте на доказани методи за справяне с автоключарски проблеми в София

От както има коли с вътрешно запалване има и проблеми с техните ключове – напълно нормално. При всяко завъртане, метала на ключа, направен от меки сплави, изпитва стрес който се натрупва и може да доведе до неприятно счупване в стартера.

В подобни ситуации може да се направи много малко освен да се извика автоключар. Опитването за справяне с проблема сам може да доведе до по сериозни проблеми и необходимост от подмяна на целият стартер – не правете прибързани решения и извикайте професионален автоключар.

Колко струва подобна услуга

Цената на автоключарските услуги в София изцяло зависи от характера на проблема. Ако става дума само за изкарване на ключ копие, то цените са доста ниски навсякъде.

Но ако става дума за сложната операция по отваряне на кола, премахване и подменяне на стартер, то тогава може да струва доста.

Как се предотвратяват проблеми с ключове за кола?

Човек трудно може да забележи проблем със своите ключове. Те са направени от меки метални сплави и никел. С времето стреса пот яхната употреба започва да се натрупва, докато не стигне критичен момент на усукване, изтъняване или счупване.

Един от най-лесните начини за забелязване на този проблем е редовна очна инспекция, с която можете лесно да видите напречни пукнатини по протежението на ключа.

Тази проверка най-лесно може да се направи като имате невредим образец, които лесно можете да изкарате при опитен автоключар в София.

Колко време отнемат услугите на опитен автоключар в София

Един професионалист би бил на адрес под 30 минути. Това колко време ще отнеме самият ремонт зависи от това, което е нужно да се направи. Възможностите пред вас са:

  • Изкарване на дубликат
  • Смяна на ключалка на врата
  • Подмяна на стартер
  • Изключване на имобилайзер за преместване на МПС

В зависимост от характера на вашият проблем, една поправка може да отнеме от 30 минути до 2 часа. Компютъризираните коли, с бутон за стартиране, много често разчитат на физическото присъствие на ключ, за да разпознаят, че техният собственик реално оперира колата.

Ако изпитвате трудности с разчитането на подобна система, е напълно възможно да се възползвате услугите на автоключар, който бързо и ефикасно да реши проблемите, с които се сблъсквате.

Какво се препоръчва при изгубени ключове за кола

При изгубени ключове от кола е ще е необходимо изкарването на нови, като това може да наложи и подмяната на стартер. Ако не желаете да сменяте стартера, може да се наложи да се направи отлива с негатив, за да се направи копие.

Това е рядко срещана услуга в София, но има професионални автоключари, които я извършват. Когато човек си направи сметката, изкарване на копие без налична мостра, може да излезе по-евтино, в зависимост от стартера.

Подмяната на стартер изисква специализирани инструменти и изключване на имобилайзер, за да се премести пътното средство до определен обект. Закупуването на нов стартер може да излезе скъпо ако колата е от по-нов модел.

Ако изпитвате проблеми с автоключовете, изгубили сте ги, счупени са или се съмнявате в сигурността на вашата кола, свържете се с истински професионален автоключар в София още днес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Скандали в БСП-София: Кой ще е председател на групата в СОС?

Въпроси за двойни стандарти заради секретаря на Столична община

Празничен Великденски концерт ще се проведе пред новостроящия се храм „Св. Патриарх Евтимий“ в София

Важна крачка: Увеличават с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване

Зам.-кметът на Самоков Люба Кленова: Важно е да помним постиженията на нашите сънародници и да мечтаем за повече

В община Елин Пелин ще се проведе концерт-спектакъл "Остави следа"

Няма как, май ще е по-скъпо: Княжеският дворец в София се нуждае от спешен авариен ремонт (СНИМКИ)

Ново метро от станция "Люлин" до околовръстния път на София. Колко ще струва?

Васил Терзиев: Призовавам всички да събират разделно

Борис Бонев: Заварваме една община, която 20 години е управлявана като бащиния от ГЕРБ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София