Част от кв. "Враждебна" остава без вода

1102
Част от кв. "Враждебна" остава без вода
Снимка: Getty Images/Guliver

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 25 август, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

В петък във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „6“, кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „6“, и ул. „39“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „6“ пред № 4А.

Започва маркирането на опасни дървета в Борисовата градина

Днес започва маркирането на опасни, сухи и гнили дървета в Борисовата градина. В началото на месеца клон на дърво в централния столиче...

В петък във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Панайот Волов“, кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Свети Георги Победоносец от ул. „Панайот Волов“ до ул. „Радивоя“ ул. „Димитър Стефанов Казака“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свети Георги Победоносец“ и ъгъла с ул. „Димитър Стефанов Казака“.

В петък във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Липа“, с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Градинарска" от ул. "Липа" до ул. "Житенски път", Бивш стопански двор. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Липа“.

В петък във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „3“, кв. „Обеля“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „3“ от ул. „Ефрем Чучков“ до ул. „5“; ул. „5“ от ул. „3“ до ул. „Ефрем Чучков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „3“ на ъгъла с ул. „5“. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Георги Георгиев: Столичната община се превръща в банкомат на ПП и на техните роднини

Откриха обновения Дом за стари хора в Ковачевци

Метрото в ж.к. "Люлин" с две нови станции

Незначителни разминавания: Съдът с допълнителна експертиза по делото за кметските избори в София

Работна среща по въпросите за сигурността се проведе в община Костинброд

Отново заговориха за синя зона в неделя

Вечното дерби може да спре движението в центъра на София в събота

Бус лента и велоалея: Какво предвижда проектът на бул. „Патриарх Евтимий"

Бившият столичен зам.-кмет Евгени Крусев осъди прокуратурата за ремонта на "Граф Игнатиев"

ГЕРБ-СДС иска оставки в Столична община заради договори тип "семеен бизнес" (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София