X
 
 

И зам.-областният управител на София подаде оставка покрай "Апартаментгейт"

1427 2
photo of И зам.-областният управител на София подаде оставка покрай "Апартаментгейт"
Снимка: Actualno.com
Заместник-областният управител на област София Томи Николов подаде оставка. В мотивите си нея Николов посочва медийни публикации и необходимостта от тяхното изясняване.

Оставката на зам.-областния управител е приета от премиера Борисов, съобщават от Министерския съвет.

МВР министърът посочи Цацаров като проверяващ проверяващите, от БСП признаха за контрола над КПКОНПИ

Запознах президента и КСНС с резултатите на МВР, а те не са никак малки. Така вътрешният министър Младен Маринов коментира случилото се...

Николов влезе в скандала "Апартаментгейт" заради разкрития на "Биволъ", че купил на безценица земя в Сеславци, за 700 лева - при това земя, предназначена за озеленяване, където след сделката се появява къща.

Зам.-областният на София-град Томи Николов се прочу покрай скандалната продажба на Царските конюшни. От 1999 до 2007 година Томи Николов е районен кмет на район Кремиковци. Още през 1999 г. той и бившата му съпруга купуват от общината апартамент в кв. "Хаджи Димитър" за 7000 лв. През 2004 година синът на Томи Николов – Александър, е включен в списъка на крайно нуждаещите се за жилище на район Кремиковци, където кмет е баща му. През 2006 година Александър влиза в общинско жилище от 87 кв. метра, намиращо се на ул. "Искър" 19 в София. Година по-късно го купува за 27 000 лева. Само че според общинската наредба той трябва да е бил наемател в общинския имот поне 5 години, преди да може да го купи. Вече през 2008 година Александър дарява въпросния апартамент на баща си, който го продава – за 234 000 лева.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Паси: Макрон тласка Балканите към Русия

България няма интерес от това да не бъдат започнати преговори за членство със Северна Македония и Албания. Това каза бившият министър на външните...