X
 
 

Мълния удари 20-годишен младеж в София

7328 0
Мълния удари 20-годишен младеж в София
Мълния удари 20-годишен младеж в София тази вечер. Инцидентът е станал между блоковете в ж.к. „Люлин”. Младежът е разхождал кучето си, съобщи Нова ТВ.

На място веднага е извикан екип на Спешна помощ. Момчето е откарано към „Пирогов”, но е починало непосредствено преди бъде вкарано в Противошокова зала.

Мълния удари мъж край Симитли

37-годишен мъж бе ударен от мълния към 15 ч. днес в махала Добрин на с. Полена, община Симитли, предаде кореспондентът на БГНЕС в регио...

На мястото, където е паднала мълнията, има полиция, както и линейки, които помагат на шокираните свидетели на нелепия инцидент.

Домашният любимец на младия мъж също не е оцелял.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  За да бъде ударен човек от мълния в междублоково пространство,значи няма антимълниева защита на блоковете около него,или е премахната от някой гений.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Какво става с тоя свят??
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Става това,че хората не са запознати с рисковете и опасностите, които природата може да им поднесе. Къде са институциите(ако въобще ги има у нас), за да информират и запознават хората, какво да е поведението им и как да се предпазват при евентуални природни бедствия?! НЯМА ГИ! Има само безсмислени политически брътвежи, тъпи реклами и вманиачено взиране в смартфоните за щяло и нещало на мало и голя виж още ›› мо!
  : 1 !