Община Костинброд стартира нова транспортна услуга

5446
Община Костинброд стартира нова транспортна услуга
Снимка: Община Костинброд

Общинска администрация - Костинброд и Общински съвет - Костинброд информират, че стартира нова и подобрена транспортна услуга в полза на гражданите. Услугата се възлага на Общинско дружество „Общински превози Костинброд“ ЕООД.

“Общински превози Костинброд” ЕООД е резултат от общия стремеж на общината ни да се улеснят гражданите на общината и техните гости при пътуванията от град София до населените места на територията на община Костинброд и обратно.

Основната цел на община Костинброд е да създаде по-достъпни и удобни възможности за мобилност и комуникация между населените места в нашата община и Столична община.

Уведомяваме Ви, че утвърдените маршрутни разписания, които може да намерите на сайта на община Костинброд ще се изпълняват стриктно. Всички редовни маршрути ще функционират в съответствие с действащите графици и часове. Ще се стремим да осигурим пътувания с честота и точност, за да удовлетворим нуждите на гражданите.

Всички превози ще се извършват с модерни и удобни градски автобуси, съобразени със съвременни стандарти за безопасност и мобилност до всички населени места!

За улеснение на жителите на община Костинброд и по-добра информираност, ще бъде разлепено маршрутното разписание на всяка спирка. Така пътуващите могат да видят точните времена на пристигане и заминаване на транспортните средства, както и честотата на движение.

В тази връзка се обръщаме с призив към жителите на община Костинброд да проявят търпение до пълното синхронизиране на маршрутните разписания, както и обезпечаването на не изпълняваните до сега маршрутни линии до високопланинските села.

Уверяваме Ви, че със започване работата на „Общински превози Костинброд“ ЕООД няма да допуснем ситуация, в която да оставим нашите села или градът без редовен транспорт!

Изразяваме и нашата признателност към досегашните превозвачи, които години наред обслужваха общината ни и нашите граждани. В продължение на дълъг период те се грижеха за пътуванията на жителите и гостите на община Костинброд.

Общинска администрация- Костинброд и Общински съвет – Костинброд изразяват благодарност към всички, които допринесоха за реализацията на този проект, и вярват, че той ще бъде от полза за всички НАС – жителите на община Костинброд.

Община Костинброд Ви пожелава приятно пътуване!

Още: Направиха първа копка на важен проект за 6-те общини на запад от София

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Промени в движението в София за Гергьовден

Инсталацията за горене на RDF на Топлофикация София е де факто незаконна

Великденска украса се появява в София на четири ключови локации

Авария остави без вода два столични квартала

След игра в Южния парк: Махнаха15 кърлежа по тялото и дрехите на дете

Как общинско дружество се превърна в черна кутия?: Терзиев след одита в ЦГМ

Балетна школа в Самоков отбеляза половин век с авторски танцов спектакъл

Галерия с детски рисунки на тема „Великденски шарки. Любов и възкресение“ бе открита до новостроящия се храм „Св. Патриарх Евтимий“ в София

"Топлофикация София" започва отчитане на уредите

Деца от Самоков се включиха в кампанията на общината за засаждане на цветя (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София