Остава в ареста ММА боецът, пребил сина на депутат от БСП и още двама

4758
Остава в ареста ММА боецът, пребил сина на депутат от БСП и още двама
Снимка: Thinkstock

Пловдивският районен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ на 24- годишен MMA боец, обвинен в хулиганство, предаде БНР. На 28 декември Сюрен Борисов пребил пред дискотека в район „Тракия“ трима младежи, сред тях и сина на депутата от БСП Георги Търновалийски - Жулиен.

Според събраните до момента доказателства за инцидента, след разменени реплики между трите момчета и младата жена, с която Сюрен Борисов е бил в момента, той реагирал бурно и започнал да нанася последователни удари на младежите. Единият от тях е бил ударен най-напред от жената. Пострадалите са били откарани за преглед в болница, а нападателят и спътничката му се оттеглили от местопроизшествието.

Оставиха в ареста българката, осъдена за търговия с деца в Гърция

Бургаският Апелативен съд остави в ареста Ивелина Желева за издирването на която, е издадена Европейска заповед за арест от съд в гръцк...

Междувременно версията за случилото се, представена от защитата на Борисов беше, че трите момчета са отправяли неприлични реплики към приятелката му още в заведението, а по - късно спрели колата им и се държали агресивно под влияние на алкохол. Съдията по делото Иван Калибацев заяви, че от разпитаните свидетели и записите на охранителните камери не се потвърждава казаното от защитата. 

Борисов има условна присъда за подобен случай с изтекла давност. Срещу него през 2014 годита е бил внесен обвинителен акт и за грабеж като към настоящия момент делото е в съдебна фаза, което показва, че не е променил поведението си, така съдия Калибацев мотивира оставането му в ареста. Решението може да бъде обжалвано в 15 дневен срок пред пловдивския окръжен съд.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София