Откриха трети обект на Quartal в столицата (СНИМКИ)

3024
Откриха трети обект на Quartal в столицата (СНИМКИ)
Снимка: Acualno.com

Най-утвърдения бранд за street food - Quartal откри Quartal Station в столицата. Това е третият такъв обект в София, като стана ясно, че е със съдействието на Kaufland. Локацията се намира на паркинга на Kaufland и обединява осем от най-обичаните и търсени заведения за хранене, които ще могат да бъдат посетени на “Генерал Тотлебен” 36.

"Преди четири години  започнахме нещо различно и се опитахме да накараме хората да се чувстват по различен начин, като променяме средата, в която се намират. На 1 мврт открихме най-големият парк в Европа и ето днес сме тук, където да отворим в колаборация с Kaufland този прекрасен обект", каза  Цветан Тодоров, който е съсобственик на Quartal. Той благодари на веригата магазини за съвместната работа. 

Емил Манчев е основният инвеститор зад Quartal. "Искам да благодаря на Kaufland за сътрудничеството в последната една година. Един нетрадиционен за нас партньор, който изключително добре разбра нашата идея за Quartal, а именно да доставяме удоволствие на хората и да поднасяме едни по-различни streed food концепции", каза той. 

Петър Пекалиев от „Централно управление на недвижимостите" на Каuflаnd Бългapия благодари за доверието от страна на Quartal. "Радвам се, че успяхме да създадем това прекрасно място", заяви той и отчете, че това съвпада със зелената политика на Kaufland.

На мястото можете да намерите Skarra, Edo Sushi, Grano, Street team и други любими заведения.

Припомняме, че в първите дни на месец март, Quartal откри втората си и най-мащабна локация на "Г.М. Димитров" 81- Quartal District. Той е изграден от 61 морски контейнера и е с фокус храна и събития. Разположен е на почти 5 000 м2 и посетителите му могат да се насладят на разнообразна кухня от целия свят и богат събитиен календар - от сутрешна йога, през куклен театър, кино вечери, както и тематични и корпоративни събития. От бизнес гледна точка – в Европа създателите на новия District са абсолютни първенци в обединяването на толкова много и различни качествени брандове под една шапка. ОЩЕ: Food Park “Quartal” стана официален квартал на Столична община*

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com