Подозрение: МВР опитва да покрие нападател, който за малко да убие млад мъж

1434
Подозрение: МВР опитва да покрие нападател, който за малко да убие млад мъж
Снимка: www.bnews.bg

Преди около две седмици 25-годишният Ангел е нападнат заради това, че паркира пред блока на приятелката си в "Люлин". Нападението е извършено с хладно оръжие от живеещ в блока мъж, който не е съгласен с това къде паркира Ангел.

За щастие в случая не се стига до фатален край, защото случен минувач се намесва и разтървава мъжете. Ангел обаче има множество рани, някои от които близо до важни кръвоносни съдове.

В Бургас жена загина на място след нападение с нож

Вчера в Бургас, в на к-с „Славейков“, 55-годишна жена е била намушкана с нож в областта на гърдите и издъхва преди спешният...

Според Ангел, който говори пред Нова телевизия, нападателят е бил задържан, но при него на свиждане е дошъл "човек с карта", вероятно служител на МВР. След това разследването е заведено срещу "неизвестен извършител", твърди Ангел.

Ето и как изглежда официалното съобщение от МВР:

Сигнал за сбиване на паркинг пред бл. 159 в ж.к."Люлин" бил получен на 4 април около 20:10 часа в Девето РУ. На място веднага са изпратени полицейски екипи, които установили самоличността на един от участниците в скандала - А. А. /33г./. Той бил с драскотини и повърхностни рани в областта на главата. По думите му, между него и непознат възникнал скандал за място за паркиране, но всичко било приключило и нямало нужда от съдействие на полицията и Спешна помощ.

Около 20:40 часа служители на болнично заведение сигнализирали полицията за постъпил при тях за лечение А. Н. /26г./, транспортиран с частен автомобил. Мъжът бил с разкъсно-контузна рана на дясна предчелюстна област, рани на горна устна, китката и дясна ръка. Пред разследващите 25-годишния мъж разказал, че е бил нападнат от непознат мъж в ж.к."Люлин". Назначена му била съдебно медицинска експертиза.

Мъж нападна полицаи с нож в столичен квартал

Мъж е нападнал с нож полицейски екипи в столичния квартал „Зона Б-5”. Това съобщиха от пресцентъра на МВР, предаде "Фокус"....

Веднага са предприети оперативно-издирвателни действия, в резултат на които полицейските служители задържали А. А. /33г./ от София. Образувано е досъдебно производство. Проведени са разпити на пострадалия и приятелката му, както и на мъжа, който успял да разтърве двамата. Случаят е докладван на Районна прокуратура-София за престъпление по чл. 130 ал. 1 във връзка с чл. 131 ал. 1 т. 12 от НК. Действията по разследването продължават.

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com