X
 
 

В кв. "Горна баня" се налага спиране на водоподаването

870 0
photo of В кв. "Горна баня" се налага спиране на водоподаването
Снимка: iStock/Guliver
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 22 юли 2019 г. (понеделник), съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. 646 в кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- по ул. „Дон“, от ул. 646 до ул. „Лозище“;

- по ул. 646, от ул. „Дон“ до ул. „Орхидея“, и част от местност „Подлозище“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дон“, ъгъла с ул. 755.

Катастрофа в центъра на София

Катастрофа затвори за кратко кръстовището на столичните булеварди „Гешов” и бул. „България” в късните часове н...

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Света Мария Магдалена“, вилна зона „Симеоново - север“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Света Мария Магдалена“, ул. 82, ул. 83, ул. 85, ул. „Шумако“;

- по ул. 82, от №7 до ул. „Света Мария Магдалена“;

- по ул. 83, от №1 до №4А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Света Мария Магдалена“, ъгъла с ул. 82.

Банов увери, че ремонтът на Ларгото няма да бъде за сметка на данъкоплатците

"Ремонтът на повредените плочки ще струва около 10 000 лв. Тези пари няма да бъдат платени от данъкоплатците, а от фирмата-изпълнител н...

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Къпинка“ в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- по ул. „Къпинка“, от №20 до ул. „Акад. Петър Динеков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Къпинка“ №20.

Предизборно: СО изготвя концепция за довеждащ транспорт до новите линии на метрото

В момента Столична община изготвя концепция за довеждащ транспорт до новите линии на метрото. Това каза кметът Йорданка Фандъкова при п...

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски“ в с. Панчарево се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- по ул. „Васил Левски“, от ул. „Елин Пелин“ до ул. „Ленището“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“№12.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез виртуалния информационен център на дружеството.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално