X
 
 

В кв. "Васил Левски" се налага спиране на водоподаването

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 17 юли. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Големи дол“ във вилна зона „Калфин дол“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: вилна зона „Бункера“, вилна зона „Калфин дол“, вилна зона „Шумака“, жк. „Терасите“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бистришко шосе“ ъгъла с ул. „Самодивски езера“.

Вижте местата край Варна, където водата е негодна за пиене

Направени проби показват, че в няколко варненски села водата не става за пиене. Там тя не отговаря на Наредба N.9, която регламент...

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любен Каравелов“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Любен Каравелов“, ул. Мито Войнишки“, ул. „Никола Петков“, ул. „Цар Борис III“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любен Каравелов“ ъгъла с ул. „Витоша“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Eделвайс“ в с. Мировяне се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 19.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Чавдар войвода“, ул. „Парашутист“, ул. „Канала“, ул. „Еделвайс“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чавдар войвода“ ъгъла с ул. „Спортист“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Баба Тонка“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 16.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Баба Тонка“ от ул. „Велбъжд“ до ул.“Летоструй“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Баба Тонка“№58.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хмел“ в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хмел“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Захари Зограф“ ъгъла с ул. „Хмел“.

В търсене на най-добрите места за плаж в София

Потърсихме най-добрите места за плаж в София... Потърсихме най-добрите решения за горещите летни дни... И признаваме, че лайфстайл вери...

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Доброславско шосе“ в с. Доброславци се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Липа“ –бивш стопански двор; ул. „Градина“ от ул. „Бунтовник“ до ул. „Житенски път“; ул. „Царско село“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Липа“ пред бивш стопански двор.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално