В Ловния парк откриха заровено съкровище

34788
Снимки:

Десетки екипи от ентусиасти се включиха в първото голямо търсене на заровено съкровище през изминалия уикенд, в интерактивната игра TRACE – The Treasure Race Adventure. Симулацията постави участниците в реална интерактивна среда, която тества техните физически и логически способности. Предизвикателствата бяха разпределени в няколко категории, като само най-смелите и ловките успяха да достигнат до така бленуваното съкровище, изпълнено с награди от спонсорите на събитието.

Надпреварата се проведе на площ от общо 2000 дка и събра общо 40 отбора от по 5 човека за двата игрови дни на 13 и 14 септември. Преди старта всеки отбор получи своята уникална улика, като състезателите трябваше да преминават през различни пунктове в определена последователност, където ги очакваше заплетена загадка. Боеве с мечове, хвърляне на копия, решаване на пъзели и разгадаване на мистерии бяха само част от изненадите, които превърнаха TRACE в епично приключение, достойно за екранизация в поредица на Джордж Лукас.

Треска за заровено съкровище разтърси столицата

Над 100 ентусиасти потвърдиха участието си на първото по рода си издание на TRACE (The Treasure Race Adventure), две седмици преди да б...

Всеки отбор разполагаше с ограничено време, за да премине през трасето, като търси уликите, обозначени с неговия номер. Участниците преминаваха през някои изпитания индивидуално, а през други като отбор, но по време на цялата игра разчитаха на помощта на своите съотборници, превръщайки TRACE в идеален тимбилдинг за приятели, семейства и колеги.

Най-бързи в първия ден на TRACE се оказаха от отбор номер 10 във формация: Румен Иванов, Жельо Димитров, Стойко Йовчев, Венцислав Иванов, Виктор Манков, които преминаха през цялото трасе за общо 3 часа и 15 минути. Малко по-бързи се оказаха победителите от втория ден, които преминаха за 2 часа и 50 минути, в лицето на Орлин Тенчев, Виктория Иванова, Антон Желязков, Емилиян Кадийски, Тодор Петров.

Победителите получиха награди, осигурени от Девин, Best Foods, Kubeti, Motto, HireHive, Dextrophobia, Actualno.com&BVD Body Form.

Организаторите от фирма „Амейз” ЕООД отчитат позитивния ефект от състезанието и ентусиазма на участниците, преминали близо 12 км до финалната цел, като вече загатват за нова доза екшън приключения през зимния сезон.

Състезатели търсят заровено съкровище в София

На 13-и септември ще бъде даден старт на уникално по рода си отборно състезание, в търсене на заровено съкровище – TRACE (The Tre...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София