И Ботев Пловдив обновява базата си

27254
И Ботев Пловдив обновява базата си

След като вчера (27 декември) отборът на "Левски" представи плановете си за тотално обновление на стадион "Георги Аспарухов", днес (28 декември) излязоха подробности и около обновлението на базата на "Ботев Пловдив".

Строителните работи зaпочнаха в средата на юни тази година, а новата база на "канарчетата" ще се намира в Коматево, на мястото на стария им спортен комплекс. Вместо старото игрище в пловдивския квартал, скоро представителният тим и детско-юношеската академия на Ботев ще разполагат с пет големи и един маломерен терен, както и с модерен възстановителен център, пише botevplovdiv.bg.

Ботев уволни Ферарио Спасов, Мъри го замества

Старши треньорът на "Ботев Пловдив" Ферарио Спасов беше освободен от поста си. Очаква се до края на деня за негов заместник да бъде об...

Съгласно плановете терените трябва да бъдат готови още през следващото лято, а в началото на есента да завърши изграждането на цялата база и комплексът да отвори врати.

През тази година имаше обновление и на стадион "Христо Ботев" - сложено беше ново тревно покритие на терена. Към момента в ход са административните процедури по концесията на стадион "Христо Ботев”. Очаква се до март 2013 година те да са приключили и да започне поетапният строеж на новите трибуни.

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com