X
 
 

Връчиха наградата „Румен Камбуров“ за седми път в Стара Загора (СНИМКИ) 

2585 0
Връчиха наградата „Румен Камбуров“ за седми път в Стара Загора (СНИМКИ) 
Снимка: Aктуално
На професионалния празник на училището днес трима ученици от Търговската гимназия „Княз Симеон Търновски“ в Стара Загора беше връчена наградата „Румен Камбуров“ за седма поредна година.

Нейни носители тази година са две 12-класнички и една 11-класничка. Вяра Цонева беше удостоена с отличието за спечелените от нея призови места в олимпиади и състезания по счетоводство и за активно участие в европейски проекти и училищни мероприятия.

Радина Николова получи наградата за обществената й работа като председател на Младежкия общински съвет в Стара Загора за изтеклия мандат е за организирането и провеждането на благотворителни инициативи. 

11-класничката Йоана Стефанова заслужи наградата с първата специална награда на холдинг "Стара планина", която спечели на Националния конкурс "Млад икономист 2019", преминал под наслов "Гласът на младите за силна икономика". 

Наградите тази година връчиха техните учредители Георги Валентинов и Димитър Желев. Гости на празника бяха и присъединилите се към тях възпитаници на търговската гимназия Диян Димитров и Желязко Динев. Четиримата са ученици на рано отишлия си учител по география в училището Румен Камбуров. По традиция на връчването на наградата присъства и Зина Камбурова, която освен съпруга на Румен Камбуров е била и дълги години учител по икономика в Търговската гимназия.

На професионалния празник по традиция директорът Снежана Танева връчи грамоти и на други отличили се в различни области ученици. 

Проведе се панаир на учебните тренировъчни фирми (УТФ) от различните профили. 

Участието в тях подготвя младежите за реализация в професиите, които изучават, и за реалностите на пазара на труда. 

И като на всеки празник с много музика, танци и театър от самодейните формации в училището. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
5-те зодии, които ги чака КЪСМЕТ през февруари
5-те зодии, които ги чака КЪСМЕТ през февруари

Истински късмет ще очаква част от представителите на зодиака през февруари. Астролозите предвиждат множество успешни моменти за някои от зодиите....

Последно в Актуално