Кейт Мидилтън наложи стил на Уимбълдън 2014

24663
Кейт Мидилтън наложи стил на Уимбълдън 2014

Модната икона на Уимбълдън 2014 е съпругата на принц Уилям - Кейт Мидилтън. С нейния стил и визия ще се опитат да изглеждат ВИП-дамите по трибуните на най-консервативния турнир от Големия шлем.

Стилистката Алекс Лонгмор, която е работила със звезди като супермодел Клаудия Шифър, дава съвети за стила на Уимбълдън 2014, така че известните личности да изглеждат добре. "На Уимбълдън всичко ще е рокля", казва тя.

Григор изрази задоволство от старта си на Уимбълдън

Играя добър тенис от началото на годината и нещата при мен се получават", каза Григор Димитров след добрия си старт на Уимбълдън. Ди...

В миналото турнирът на Ол Инглънд клъб привлича много знаменитости. Във ВИП-ложата са сядали Виктория Бекъм, звездите Гуен Стефани и Шакира, Даяна Рос, както и Кейт Мидълтън и сестра й Пипа.

Тази година в листата на ВИП-персоните ще са дами, които са настроени да следват елегантния стил на Кейт, когато става въпрос в какво да са облечени.

Най-подходящия цвят е белия, който от години е запазена марка на тенисистите на Уимбълдън. Най-стилни ще са дамите в рокли, с дължина до коленете, вдъхновени от херцогинята на Кеймбридж. "Забравете за разединителите", съветва Лонгмор.

За величията, които ще попаднат в обективите тя препоръчва да са с дрехи от немачкаема материя. А най-подходящата материя, да си седнал и после перфектен, това е коприната, казва тя.

Григор Димитров тръгна с убедителна победа на Уимбълдън

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров започна с успех участието си на „Уимбълдън”, като победи сочения за голяма над...

Модата в слънчевите очила е огледални стъкла, оцветени в синьо и зелено. Заради неспирните и изненадващи дъждове на Уимбълдън, Лонгмор се надява да види знаменитости пременени в свободни блейзери в тъмно синьо и черно. А тези, които искат да блеснат в светлините на прожекторите да облечат тоалет в червено.

Хит ще са роклите в спортно-луксозен стил - с тежки плисета и проблясъци на неон и цветни петна. От аксесоарите вървят метални колани, които подчертават талията.

За късните мачове стилистката препоръчва жените да носят якета с подплънки на раменете и украси, които отразяват светлината.

В крайна сметка на Уимбълдън 2014 ще бъде като море от ярки и пастелни цветове със бели и неонови акценти.

Цвети и Григор започват участието си на Уимбълдън в един ден

Двамата български представители в основната схема на Откритото първенство на Великобритания - Григор Димитров и Цветана Пиронкова ще з...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com